2777
2789
عنوان

با حدودت هفت تومن برای تولد همسرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 23 پست
بودجه ات فقط برای هدیه اس یا تولدم میگیری براش؟من اگه پول زیاد داشتم یه چیز کوچیک میگرفتم با یه سوپر ...

والا کلا همینو دارم از یه کافه ای امار گرفتم که مثلا تزئینات کنن و کیک و غذا و نوشیدنی و همش تقریبا ۲تومن میشه اگه این کارو کنم میمونه ۵تومناونوقت با ۵تومن چی بخرم☹️

درسته که ۷ تومن گوشی نمیشه خرید ولی پول کمی هم نیست. من وضع اقتصادی شماذو نمیدونم ولی مثلا خودم برا ...

اره راس میگی ایده ی خوبیه حالا چند روزم تا تولدش مونده باز سعی میکنم یکمم پول کنار بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راس میگی ایده ی خوبیه حالا چند روزم تا تولدش مونده باز سعی میکنم یکمم پول کنار بزارم

سایشون مستدام ان شاللن کنار هم خوشبخت باشید

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
والا کلا همینو دارم از یه کافه ای امار گرفتم که مثلا تزئینات کنن و کیک و غذا و نوشیدنی و همش تقریبا ...

خیلی خوبه که 🥰😍 من الان خیلی دوست دارم این کارا رو انجام بدم ولی نمیتونم هزینشو جور کنم

ولی قبول دارم هدیه خریدن برای آقایون کلا سخته با همین ۵ تومن برای خانم کلی تنوع هدیه وجود داره

ببین هندفری بلوتوثی به کارش میاد؟ جنس خوبش ۳ تومن ایناس. یا مثلا اسپیکر بلوتوثی 

ساعت هوشمند مثلا... 

یا اگه اهل عطر و ادکلنه یه عطر خوب بگیر براش

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

خیلی خوبه که 🥰😍 من الان خیلی دوست دارم این کارا رو انجام بدم ولی نمیتونم هزینشو جور کنمولی قبول دا ...

والا کادو خریدن واسه اقایون سخته واسه سوهر من سخت تر چون اهل هیچی نیس😂😂😂