2777
2789

منی که برا خودم تنهایی یه گوشه نشستم کاری به هیچکی ندارم 

دختر عموم که اصلا باهاش رابطه نداریم 

صد و پنجاه ملیون وام

نوه خاله م میخواد وام ازدواج بخره وام ۳۵۰ ملیونی 

یه نفر دیگه باز وام ازدواج 

و یکی هم اوندفه ضامن ولم چهل نلیونیم شده میگه گواهی است از حقوق بگیر برا وام ۲۰۰ ملیونی 

کاش میشد از همه شون تفری حداقل ده ملیون میگرفتم میزدم به زخمای زندگیم

ن بگو 

چون مجبوری از جیب بزاری 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب همه میگم سقف تعهد حسابداریم پره شرمنده

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بگو نه محل کارم فیش حقوق یا کسر از اقساط نمیده یا بگو ضامن کسی شدم قسط هاشو نداد بانک حقوقم مسدود کرده گفته یا تسویه کن یا برداشت از حقوق 

از هرکسی ضامن شدی سفته بگیر ممکنه قسطش رو پرداخت نکنه نابود شی داداشم همینجور شد ضامن کسی شد پول نداده خودش ۵۰میلیون داد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
وام ازدواج خیلی طولانیه ریسکش زیادهاونقدر بدم میاد موقع وام گرفتن یادشون میفته تازه فامیل و آشنا دار ...

آره به خدا حالا من اصلا اینا هیچ کاری برا من نکردن اصلا باهاشون ارتباط ندارم 

عزیزم حتما پول بگیر ما وام گرفتیم ضامن ۱۵ درصدشو برداشت همون اول گرفت بعد امضا کرد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بگو محل کارم کسر از حقوق نمیده نمیتونم ب همشون 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "