2777
2789

سلام خدمت همه دوستان انسانی،من الان ۱۶ سال سن دارم و دارم وارد ۱۷ میشم دارم میرم کلاس ۱۱ ادبیات و یک سوال ذهنمو درگیر کرده من هدفم و علاقه ام اینه که معلم بشم،فقط موندم باید کنکور انسانی بدم یا کنکور فرهنگیان؟ میشه کمکم کنید!

و سوال دوم،واسه سال یازدهم میتونید بهترین کمک درسی که همه کتاب ها داخلش باشه و خوب توضیح بده و تست هم داشته باشه و خلاصه بتونه خیلی توی نمرات بالاتر در امتحانات کمکم کنه بهم معرفی کنید،با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهم سخت بود؟

دهم از یازدهم خیلی بهتر بود یازدهم پدر آدم در میاد.دوازدهمم ک خخ

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
دهم از یازدهم خیلی بهتر بود یازدهم پدر آدم در میاد.دوازدهمم ک خخ

اینا همه حرفه،دهم باشی به نهمی ها میگی خیلی سخت بود الی اخر،دهم سخت نیست یازدهم سخت نیست دوازده هم سخت نیست،به شرطی که بخونی و تمرین کنی باید وقت بزاری 

اینا همه حرفه،دهم باشی به نهمی ها میگی خیلی سخت بود الی اخر،دهم سخت نیست یازدهم سخت نیست دوازده هم س ...

برا خر خونا ک بله 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX