2777
2789

من و همسرم امشب در راه برگشت از مشهد، سوار قطار شدیم و بلیطمون رو هم از قبل کوپه چهار نفره انتخاب کردیم که راحت تر باشیم. این قطار، کوپه شش نفره هم داره.

یه خانم و آقای مسن به همراه نوه شون که حدس می‌زنم پنج شش ساله باشه اومدن تو کوپه ما!!!

گفتم خانم کوپه چهار نفره است، گفت رو تخت خودم می‌خوابه به شما کاری نداره. واسه بچه اصلا بلیط تهیه نکرده بودن و موقع آمدن هم به همین صورت اومده بودن!

مابقی فامیلشون هم کوپه های دیگه بودن، گفتم خب بچه رو بفرستین پیش فامیلهاتون، گفت بچه به من وابسته است. گفتم خب با دو نفر از فامیلهاتون کوپه رو عوض کنید گفتن نمیشه اونها خودشون بچه دارند!

به مهماندارگفتم و بهشون تذکر داد و جاشون رو عوض کرد اما اونها خیلی طلبکار شدن از ما که مثلا از زیارت امام رضا داری برمیگردی! 

اینجور زیارتت قبولِ!

گفتم شما چی که دارین حق الناس میکنید!

بعد نیم ساعت مهماندار اومد گفت که گفتن این بچه پدر و مادر نداره!

به نظرتون پدر و مادر نداشتن یک بچه مجوزی میشه واسه این که حقوق دیگران رو نادیده بگیریم.

خیلی دیدم تو جامعه با ترحم خریدن و قاطی کردن بحث مذهبی دنبال این هستند که کارشون رو پیش ببرند

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چی میشد اگر کوتاه میومدی

اخه این کوتاه اومدن ها به خودم آسیب میرسونه. با بچه که آروم قرارنداره، خودم میگرنی. شوهرم یهجور دیگه

خودم بچه ام رو بخوام جایی ببرم واسش بلیط میخرم که باعث آزار دیگران نشم

متاسفانه از این جور آدما زیاد دیدم. شما کار درستی کردی. اگر قراره کسی دلش برا بچه بسوزه شما نیستی. ا ...

حرف تون و منطق تون قشنگ بود...خود اونها ارزشی نذاشتن برای بچه، چه انتظاری از بقیه دارند...

اینکه تا تقی به توقی میخوره نفرین و واگذاری به خدا میکنن و تازه خودشونم مقصرن واقعا عجیب هست..شاید من جای استارتر بودم کنار می اومدم ولی به معنای درستی کارم نیست ...غلطه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حرف تون و منطق تون قشنگ بود...خود اونها ارزشی نذاشتن برای بچه، چه انتظاری از بقیه دارند...اینکه تا ت ...

من آدم اروم و درونگرایی هستم، خیلی جاها مدارا کردم و سخت نگرفتم و گفتم میگذره. گاهی انتخاب مثل الان واسم سخت میشه که مدارا کنم یا از حقم دفاع کنم؟!

من آدم اروم و درونگرایی هستم، خیلی جاها مدارا کردم و سخت نگرفتم و گفتم میگذره. گاهی انتخاب مثل الان ...

بله ماها صلح جو هستیم و کار سخت میشه...

کار شما درست بود

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام راحیل جان خوبی

من باران سابقم که تاپیک میزدم

کاربریم لغو شد

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

سلام عزیزمخوبی؟دیدم تاپیک های دعا برای ازدواج میزدی، و خداروشکر ازدواج کردی، میشه از تجربه اون دعاها ...

سلام گلم ممنونم.

ختم استغفار، ختم ۱۲۴هزار صلوات، نماز استغاثه به حضرت زهرا)الان یادم نیست کدوم شیوه رو خوندم ولی ۱۴ شب میخوندم( یه ذکر هم بود که پونصد و خرده ای در یه جلسه باید گفته میشه، ۴بار چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حقشناس به نیت ازدواج.

نذر غذا یا ماده غذایی به نیازمندان

و خیلی چیزای دیگه. البته فکر میکنم لطف قرآن هم بود چون قرآن هم حفظ میکردم