2777
2789
عنوان

الان دلتون از چی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 12556 بازدید | 144 پست

آبجی حالت چطوری

من نگران سلامتیتم

خیلی مراقب خودت باش

بخدادهیچ چیزی ارزش این و نداره سلامتیت به خطر بیفته

این و آدمی داره بهت میگه که دو سال و نیمه آویزون مطب دکتراس 

منم یبار طلاق گرفتم. باور کن راضی ام برگردم ب روزای لعد طلاق و اصلا ازدواج نکنم ولی سالم باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از حالت یه خبربده 

انشا..هرجاهستی حال دلت خوب باشه 

خواهشا اینهمه گفتن یبار گوش کن و اینبارهمچین اتفاقی افتاد برو از پزشک قانونی برگه بگیر به کسی هم نگو فقط یه چیز دستت باشه یه روز به دردت میخوره ضررنمیکنی اینهمه میگن وگوش نمیدی عزیزم

چیشدی عزیزم؟؟

اگه واقعا شوهرت دوستت داره بمون و ازش یک تعهدی بگیر تو برگه ک اگه دفعه دیگ دست روت بلند کرد باهمون برگه بری شکایت کنی محکومش کنی طلاقت بده

تو همه زندگی ها دعوا هست غصه نخور

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
چیشدی عزیزم؟؟اگه واقعا شوهرت دوستت داره بمون و ازش یک تعهدی بگیر تو برگه ک اگه دفعه دیگ دست روت بلند ...

دعوا هست دیگه نه دیگه طرف تا لب مرگ زنشو بزنه !!! 

به قول مامانم همیشه میگه غوره اول ترشه نمیتونی دهن بزنی ولی وقتی میرسه چه شیرین هست همش دوس داری بخوری زندگی هم همینجوری هست بالا پایین داره تا طعمه ترشی رو نچشی قدر شیرینیشو نمیدونی تو زندگی همش شیرینی باشه بلخره دله آدم رو میزنه از شیرینی بیش از حد بلخره آدم نمکی هم میخواد ترشی هم میخواد زندگی هم همینجوره ، ولی خداییش این آقا زندگی رو کلا زهر این خانم کرده این چجور آدمیه دیگه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه من نمیگم زندگیم بهشته بخدا منم چه روزهایی کشیدم که الان هر کاری میکنم حال دلم خوب نیست هیچ وقت چون انقدر تحمل کردم شدم الان سنگ خیلی بده یه دختر یه زن به این نقطه برسه منی که اون همه عاشق زندگی بودم همیشه خنده رو لبام بود 

...
دعوا هست دیگه نه دیگه طرف تا لب مرگ زنشو بزنه !!! به قول مامانم همیشه میگه غوره اول ترشه نمیتونی دهن ...

درست میگی کاملا عزیزم ولی نمیشه ک سریع بگیم جداشو

حالا ک خانوادشو درجریان گذاشته یک تعهدی ازش بگیرن ک دیگ نزنه بنده خدارو و یک مشاوره برن ن دیگ طلاق 

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
درست میگی کاملا عزیزم ولی نمیشه ک سریع بگیم جداشوحالا ک خانوادشو درجریان گذاشته یک تعهدی ازش بگیرن ک ...

بله ۱۰۰ درصد همون اول طلاق بیاد وسط خوب نیست ،  ولی این آقا بار اولش نیست انگار چندین بار قول داده قسم خورده اسی خودش نوشته وقتی یه مرد یه بار قول میده سر حرفش واینمیسته دیگه نباید به قولش اعتماد کرد چون اخلاقش اینه که همیشه زیر قولش بزنه یه مرد واقعی هیچ وقت زیر قولش نمیزنه چون تجربه ثابت کرده برام ، یا باید همینجوری تحملش کنه که هیچ وقت سر قولش واینمیسته شوهرش یا باید قیدشو بزنه اگه برا خودش و خانواده اش خیلی مهمه این موضوع ، انشاالله که مشکلش حل بشه مشکله همه حل بشه همه مشکل دارن هر کسی یجور بزرگ و کوچیک 

...
جیگرم خونه منم از دست خواهر شوهر با شوهرم قهرم و هنوز زنگ نزده ب خانوادم نامزدیم اخر این ماه عروسیمو ...

دختر کجایی

بالاخره چیکار کردی

تونستی خودتو نجات بدی یا اطرافیان بزور نشوندنت پای مجلس عروسی؟

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد