اسی نکنه اینا همش سرکاری بود آخه وسط اون همه کتک کاری و جنگ دعوا چطور تند تند تاپیک زدی و هزار تا پست گزاشتی الان نمیای یک کلمه جواب بدی ..؟؟یعنی همه ما سر کار بودیم ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها من میگم حتما اسی با نامزدش آشتی کرده ولی نمیا اینجابگه چون اونایی که بهش پیشنهادطلاق واینا براش کردن بهش حمله میکنن.ایشون هم ترجیع میده درامان باشه😂
الان پست اخرتو خوندم، ارت خواهش میکنم تا دیر نشده برو پزشک قانونی از کتک هاش نامه بگیر داشته باشی ، رد این کتک هارو پزشک قاونی نهایت تا دو روز مدرک میده فکر کنم . حتی اگه نمیخوای شکایت نکن فقط یه نامه بگیر که مدرک دستت باشه ، به وقتش اگه خواست اذیتت کنه یواشکی با نامه ها برو شکایت کن، اگه خواستی یه روزی جداشی بخاطر این کتک های امروزت با نامه پزشک قانونی حداقل ۱۰۰میلیون براش دیه میبرن . دختر خوب تا دیر نشده به فکر خودت باش این مرد بدرد زندگی نمیخوره ، یه پایان تلخ بهتر از یه تلخیه بی پایانه با این مرد روانی هر روزت جهنمه