2777
2789
عنوان

الان دلتون از چی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 12557 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش بنظرم درست نیست بعضی ها واقعا نگرانن و میخان بدونن زندگیش درست شدیانه

نی نی سایت همینه میان  یه تاپیک جنجالی میزنن  فکر همه رو مشغول میکنن و میرن پی کارشون 

در کل باید به هیچی اهمیت نداد  بخونید و رد شید

براتون اهمیت نداشته باشه

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
اسی چطوری؟خوبی؟حتما اعصابت خرده جواب نمیدی؟انشاله مشکلت حل بشه باخبرهای خوب بیایی

وسط اون جنگ جهانی و کتک و دعوا اعصابش خورد نبود هزار تا پست گزاشت ....واقعا چطور وقت میکرد الله اعلم ..‌‌؟

الان پست اخرتو خوندم، ارت خواهش میکنم تا دیر نشده برو پزشک قانونی از کتک هاش نامه بگیر داشته باشی ، رد این کتک هارو پزشک قاونی نهایت تا دو روز مدرک میده فکر کنم . حتی اگه نمیخوای شکایت نکن فقط یه نامه بگیر که مدرک دستت باشه ، به وقتش اگه خواست اذیتت کنه یواشکی با نامه ها برو شکایت کن، اگه خواستی یه روزی جداشی بخاطر این کتک های امروزت با نامه پزشک قانونی حداقل ۱۰۰میلیون براش دیه میبرن . دختر خوب تا دیر نشده به فکر خودت باش این مرد بدرد زندگی نمیخوره ، یه پایان تلخ بهتر از یه تلخیه بی پایانه با این مرد روانی هر روزت جهنمه 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

نی نی سایت همینه میان یه تاپیک جنجالی میزنن فکر همه رو مشغول میکنن و میرن پی کارشون در کل باید به ...

من مطمئنم مشکلی بزاش پیش اومده که نمیتونه بیاد 

بچه ها من میگم حتما اسی با نامزدش آشتی کرده ولی نمیا اینجابگه چون اونایی که بهش پیشنهادطلاق واینا بر ...

مطمئنم این نیست