2777
2789
عنوان

الان دلتون از چی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 12558 بازدید | 144 پست
خواهرش زنگ زده مادرم بی ادبی هم کرده خیلی گستاخع ازش متنفرم مادرشون فوت شده اگ مادرشم عینع خودش بود ...

قرار بود داییت با همسرت صحبت کنه چیشد؟

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یه ختم هس خیلی جواب میده اتفاقا برا جوونا هم هس من که خودم خیلی ازش نتیجه گرفتم . به نیت ام البنین هر چن تا که دوست داری و میتونی صلوات بفرس ولی با خلوص نیت و از ته دلت دعا کن و نیت کن ایشالا که حاجت روا میشی و خیلی خیلی زود همه چیز حل میشه 

شما هم برای من خیلی دعا کن خیلی گرفتارم خیلی داغونم

دختر از الان با این سن جوانی خودتو درگیر حرف مردم باکرگی اینا نکن جداشو مهریه اتم بگیر این همه کتک خوردی مگه ببخشید چندسال عمر میکنی هنوز دورانی که همو کم می‌بینید باهم هم خونه نیستید این همه بدوبیراه و کتک درخواست طلاق بده جدا شو مهریه اتم بگیر برا خودت کسب و کاری راه بنداز ببین مردم همیشه دهنشون بازه خودت خلاص کن اینجوری ازدواج کنی چند سال بعد دست به خودکشی میزنی

سلام میشه بگی چه نتیجه ایی گرفتی از زیارت عاشورا

عزیزم تو هر امری مدتی صبر کنی و نیت کنی بش فک کنی که انجام میشه حل میشه نیازی به هیچی نیست روزانه نیم ساعت مدیتیشن کن به خواسته‌ات فک کن در حالی که داری شون و داری استفاده میکنی درحال ای صورتی تصویرش تو ذهنت بساز و در آخر بسپارش به کائنات و اون حاله صورتی بفرست به سمت آسمان یمدت انجام بده نتیجه میگیری همه اینا دعا قرآن نذر همه بخاطر اینه که شما قبلش بدجور بهش فکر کردی با دید خوب و بدستش آوردی 

چه خبر اسی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
جیگرم خونه منم از دست خواهر شوهر با شوهرم قهرم و هنوز زنگ نزده ب خانوادم نامزدیم اخر این ماه عروسیمو ...

عزمزمه منم روز اول گفتم بهتون ولی شما خیلی جوش کرده بودی 

زرنگ باشی هم آلات جمع میکنی زندگیتو