2777
2789
عنوان

الان دلتون از چی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 12558 بازدید | 144 پست
شما هم برای من خیلی دعا کن خیلی گرفتارم خیلی داغونم

عزیزم من ک همون اول گفتم به حرفای نی نی سایتی ها گوش نده هیچکدومشون بعد طلاق نمیان ببین چی داری میکشی بعد طلاق باید حرف ونگاه های خانواده رو تحمل کنی تاشاید یکی به دردبخور پیدابشه و باعاش ازدواج کنی و ازاون وضعیت راحت بشی

بنظرم اگ شوهرت برگشت یکم روی رفتارهای خودت کار کن سعی کن بددهنی روبزاری کناروقبول کنی ک خانوادس رونمیتونه بزاره کنار  سعی کن باهاشون از در دوستی وارد بشی هرچقدر براشون خرج کرد کاری نداشته باش زمانی معترض باش ک ازش پولی خاستی ونداده 

شوهرت پسرخوبیه اهل مسافرت و پول خرج کردنه زندکیتو بخاطر خواهرشوهرت خراب نکن خیلی ها بعد ده سال زندگی هنوز یه خونه ندارن ومستاجرن قدر داشتخ هات رو بدون شوهرتم عصبی نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ازش میگذره انقد گریه کردم این یه هفته دلم خونه توو روو خوبو دلسوزه پت سر خنجر میزنه نامزدم بین ه ...

اگر هردو بخواید زندگی میشه.

صبر کن و به خدا توکل کن.

به خدا زندگی مشترک برای همه سخته چون از دو دیدگاه مختلف هستیم ولی با سعی و تلاش و صبوری هر دو طرف به جاهای خوب میرسه.

شما بگرد و سهم تقصیر خودت رو پیداکن و اصلاح بعد میبینی کلی زندگیتون بهتر شد

جیگرم خونه منم از دست خواهر شوهر با شوهرم قهرم و هنوز زنگ نزده ب خانوادم نامزدیم اخر این ماه عروسیمو ...

برو تاپیک اولتون بخون خیلی ها بهت گفته بودن این رفتارای خانوادت همیشگی نیست حالا بد تر از اینا میگن بهت اگر تلاش نکنی زندگیتو بسازی

از اینکه دیشب جنگ تمام عیار با شوهرم داشتم و فقط۳ساعت خوابیدم 

خستم خوابم نمیبره 🥲

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

خانم های عزیز همیشه گفتم باز هم میگم به نیت باز شدن گره های زندگی تون روزی دوبار صبح و عصر تا۴۰ روز یا همیشه زیارت عاشورا بخوانید باور کنید معجزه میکنه  عزیزم به نظر من هر تصمیمی یه پیامدهای بعدی به دنبالش داره و خانواده ات ممکنه سرزنشت کنن ولی تو فقط به آینده و راه درست فکر کن تا کی توان داری خودت به شوهرت اثبات کني راست میگی و با رفتارهای زشت خواهر شوهرت بجنگی خودت اخلاق همسرت میبینی آدم ها بعد ازدواج یا بعد بچه دارشدن بهتر نمیشن که هیچ بدتر هم میشن به نظرم هردوتون حتما برید پیش یه مشاور خوب و یسری تستها هست برای قبل ازدواج هست خیلی خوبه و نشون میده می تونید با هم زندگی کنید یا نه و حتی برای طلاق هم اقدام کني اول معرفی تون میکنن مشاور و کلی مراحل داره عزیزم شما کاری به حرف های دیگران نداشته باش در دهن مردم هیچوقت هیچ کس نتونسته ببنده وقتی تو تنها با اون آقا زندگی میکنی وقتی نمیتونه عصبانیتش کنترل کنه اون لحظه خانوادت کنارت نیستن ازت دفاع کنن تو خودت باید یک عمر با اخلاق خودش و خانوادش زندگی کنی و تنها با شوهرت ازدواج نمی کنی بلکه بایک خانواده ، اون نمی تونه خانوادش ترک کنه شاید موقت ولی هرگز نمیتونه از خواهر برادرش جدا بشه با مشاور خانواده رایگان۱۴۸۰ صحبت کن بدون هیچ نام و نشونی میتونی مشورت بگیری

خواهرش زنگ زده مادرم بی ادبی هم کرده خیلی گستاخع ازش متنفرم مادرشون فوت شده اگ مادرشم عینع خودش بود ...

دوست عزیزاز اول در جریان کارتون بودم بگو امروز خبری نشد ،داییتون نیومد حرف بزنه ،،توروخدا حیفه شوهرت باسیاست وصبر بهترین مرد میشه توی اون تاپیکها هم گفتم توهین نکنید حتی اگر توهین بشنوین همیشه یک راه احتمالی واسه بازگشت بزارین حالا هی خانوادت نمی‌خواد بزرگش کنن و توهین کنن به این خواهر و برادر همین خانواده خودت جداشدی دوماه دیگه ازت سیر میشنو اول زخم زبونشون میشه حتی اگرم خواستی طلاق بگیری با احترام طلاق بگیر نزار حرکتهای بینتون بشکنه بزارحتی خدایی نکرده جدا همشدی اونا شرمنده و خجالت زده بشن خدایی خیلی توهین میکنید خانوادگی ،،شما که نباید نگاه به اونها کنید شأن خودتونو پایین نیاریدعزیزم