2777
2789

کجا ارزونتر ایران یا دبی بگم از دبی برام سرخ‌کن بخرن؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
دبي گرون تره بنظرم. پول باربري هم هست. از جنوب هم ميتوني بخره. مال اصل از اون ور مياد اصولا

خودم جنوبم دوستم گفت دبی ارزانتره

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قيمت بگير. هرجا مناسب تره بخر. ما هم خيلي چيزا از دبي ميخريم معمولا

شما سرخ کن دارید راضی هستی ازس

دبی ارزونتره ولی هزینه باربریم داری بنظرم ازاینجا بگیری راحت تری چون جفتش یه قیمت برات درمیاد

یکی از دوستان رفته اگه باخودش بیاره بازم هزینه باربری میخواد

ن اگه با پرواز میاد تا ۳۰ کیلو بار رایگان میتونه بیاره

باکشتی میاد

اونو نمیدونم عزیزم ما با‌پرواز میریم و میایم تاحالا با کشتی جایی نرفتم فوبیای دریا دارممم

ممنون