2777
2789
عنوان

کف قبولی دندون روزانه

1452 بازدید | 42 پست

بچه ها یجا تو کانالی دیدم گفته بود کف قبولی دندون روزانه ۱۰۲۰۰عه🥲🥲🥲

دارم میمیرم از بدبختی من ترازم شده ۹۹۸۹...یعنی نمیتونم دندون روزانه بیارم؟ یکی دونا کارنامه قبولی پارسال با این ترتز دیده بودم یعنی الکی بود؟

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاری. جنوب میاری. بندر عباس اینا میاری ب احتمال خیلی زیاد. مگر اینکه شیراز یا شهر پر طرفدار بخوای

نه پرطرفدار نمیخام...

قزوین زنجان همدان اردبیل اینا چی...بهم نزدیک ترن جنوب خیلی دوره

نه پرطرفدار نمیخام...قزوین زنجان همدان اردبیل اینا چی...بهم نزدیک ترن جنوب خیلی دوره

اردبیل رتبه خوب میخواد. بقیه رو نمیدونم.  آخرین قبولی هارو ببین مال پارسال ک چند بوده رتبه شون و  بومی بودن یا نه. چون بومی بودن هم تاثیر داره

منم کنکوری ۴۰۴هستمدلم دندون روزانه میخادتو مطمئن باش میاریروزی چندساعت میخوندی پارسال تابستون؟ بعد م ...

مرسییی🥺

تابستون پارسال یادمه از وسطای مرداد شروع کردم ولی ده ساعتو میخوندم 

تو تایم مدرسه ۶ تا ۷ ساعت میکشیدم بخونم

گلم میشه بگی چه آزمون هایی شرکت میکردی؟

ازمون قلمچی مبدادم

مازم گاهی تحلیل میکردم

ولی زیاد ازمونای کختلفو نمیزدم این اتفاقا ضعفم بود

از من به شما نصیحت ازمونای مختلفو حتما بزنید مخصوصا زیستشو و نکات جدیدشو استخراج کنید

چطوری به درس خوندن عادت کردی؟ وقت هایی که خسته میشدی چه کاری میکردی؟ گوشی داشتی؟ وقت های استراحتت چی ...

والا عادت که نکردم😭😂

ولی خب خودمو مجاب میکردم که بشینم پای درس دیگه...گوشی نداشتم من سه هفته‌س خریدم چون ادم بی جنبه ای بودم...بستگی داره دیگه اگه بتونید مدیریت کنید مشکلی نداره ولی اگه مثل منید بدید یکی واستون نگه داره

وقت های استراحتم به دوری میزدم و چایی اینا مبخوردم یکم مبرفتم حیاط بعضی وقتا...در حد یه ربع