2777
2789
عنوان

کف قبولی دندون روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 42 پست
خب ترازتون خوبه...من ترازام اوایل ۶۷۰۰ ۶۸۰۰ بود ولی متاسفانه اخراش کارم به بسمارستان کشید و افت کردم ...

عزیزم بخاطر استرس کارتون به بیمارستان کشید؟ 

دقیقا منم سال دهم که بودم بخاطر همین استرس مریض شدم و بیماری کرون دارم الان

یادمه اونموقع که اوج بیماریم بود نرازم رسیده بود از ۵۸۰۰بع۵٠٠٠

ولی خب الحمدالله یازدهم که اومدم بیماریم کمی کنترل شذ و تونستم ترازو بهتر کنم  واقعا خیلی بهم میریزه ادمو کنکور

شما مشاور هم داشتید؟ 

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
سلام ببخشید میتونم بپرسم شما واسه زیست و ریاضی و عمومیا چه کتاب هاییو کار می‌کردیدو خود کتاب های درس ...

من راستش زیستم زیاد جالب نبود...ولی خب این توصیه رو که واسه زیست ازمون زیاد کار کنیدو از ترازای بالا شنیدم...به منبع جامع بژنید برای زیستو ازمون زیاد کار‌کنید میتونید اول تک پایه خیلی سبزو کار کنید و نکاتشو بنویسید تو کتابتون بعد برید سراغ منبع قدری مثل ایکیو و بعد ازمونارو کار کنید

واسه ریاضی من درسنامه میخوندم اونم تایم کم...بعد تست زیاد میزدم...واقعا تست زدن تو درسای این شکلی خیلی به تسلط کمک مبکنه. در نهایت اگه یه بخشی خیلی واسم گیج کننده بود فیلم کمکی میدیدم

واسه عمومیا فرمول بیست داشتم و با معلم اژ اول مهر حل کزدم بعد واسه اردیبهشت کتابارو خط به خط چند بار خوندم و کلی نمونه سوال حل کردم و نکاتی که تو فرمول بیستام نوشته بودمو دوره کردم

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون❤️یه سوال دیگه می تونم بپرسم ، من خودم دندون پزشکی رو خیلی دو ست دارم ...

والا خب منم میترسم ولی واقعا عاشق این رشتم😭😂

شنیدم با باشگاه رفتن و ورزش مداوم میشه جلوشو تا حد خیلی زیادی گرفت

ممنون گلم من واسه زیست دهم و یازدهم رو با خیلی سبز پینوکیو کار میکنم واسه دوازدهم هم تک پایه خیلی سب ...

نه راضی بودم...بحثم چند منبعی بودن بود چون وقت کم میاوردن و نتونستم همه ی پینوکیو رو کامل کار‌کنم.

اگه ازش راضی هستید که خیلی خوبه کامل تستاشو تحلیل کنید و بعد ازمون بزنید

والا خب منم میترسم ولی واقعا عاشق این رشتم😭😂شنیدم با باشگاه رفتن و ورزش مداوم میشه جلوشو تا حد خیل ...

عزیزم خیلی ممنون

می تونم بپرسم چطوری مرور میکردی و چند وقت یکبار؟

چطوری درس می خوندی که حواست پرت نشه؟ با صدای بلند درس می خونی یا با نوشتن؟

عزیزم بخاطر استرس کارتون به بیمارستان کشید؟ دقیقا منم سال دهم که بودم بخاطر همین استرس مریض شدم و بی ...

اره واقعا بخاطر استرس بود معده‌م وحشتناک بهم ریخت و چند روز بستری شدم...بعدشم تو بیمارستان ابله مرغون گرفتم و دو هفته افتادم🤦‍♀️ یه ماهو تقریبا صفر بود مطالعه ام

خداروشکر که بهتر شدید...سال کنکور ممکنه خیلی پیش بینی نشده باشه مهم اینه تا اخرین لحظه ادامه بدید 

نه راستش مشاور نداشتم...ولی اگه مشاور خوب داشته باشید میتونید خیلی کمک کننده باشه.

خیلی مهمه مشاور. مشاور بد میتونه باعث بدترین ضربه بشه و مشاور خوب میتونه یه نتیجه عالی بده بهتون. من سال کنکورم خانواده به مشکل مالی خورد و نتونستن مشاور بگیرم برام ولی مشاور نداشتن یه جاهایی واسم گمراه کننده بود

عزیزم خیلی ممنونمی تونم بپرسم چطوری مرور میکردی و چند وقت یکبار؟چطوری درس می خوندی که حواست پرت نشه؟ ...

با برنامه ی قلمچی...دو هفته فرجه رو تو بازه تک هفته ای میکردم هفته اول خوندن مبحثو تست اموزشی هفته دوم تست بیشتر و مرور...مرور اخرم تو دوران جمعبندی از اسفند به بعد

من اصلا عادت به بلند خوندن ندارم ولی بجاش نوشتن...تقریبا همه چیو خلاصه وار سریع مینوشتم. اگه به خلاصه نویسی مفید و کوتاه عادت دارید واسه دوران تورق سریعم میتونه خیلی کمک کننده باشه