2777
2789
عنوان

اول ظرف‌ها رو می‌شورید یا جارو می‌زنید

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 72 پست
اول جمع و حور کردنبعد گردگیریبعد جاروآخرم سرویس ها(تو زندگیم ظرف نشستم، حتی تو ماشین هم من خودم نمیذ ...

اوه اوه تا الان ظرف نشستی ....راهکارش رو یاد بده بقیه هم استفاده کنند  

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃

اول ظرفا میره تو ماشین ظرفشویی،لباسا هم میره تو ماشین.بعد جارو گردگیری.

چون هر روز تمیز میکنم ۱ ساعته کل خونه مرتبه.وسواس دارم باید همه چیز سر جای خودش باشه.دلم میخواد یه کم تنبل باشمو لش کنم یه گوشه 

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردگیری رو موافقم که قبل جارو باشه

اول از همه ظرفارو میشورم بعد گردگیری و بعد جارو و در آخر ظرفارو از آبچکان جمع میکنم و باز میفتم به جون کاشی های بین کابینتی😍

🌸🌸
اول ظرفا میره تو ماشین ظرفشویی،لباسا هم میره تو ماشین.بعد جارو گردگیری.چون هر روز تمیز میکنم ۱ ساعته ...

اگه ماشین داشته باشیم این روش عالی   

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃
من یه عادتی که دارم آخر شب همه کارامو میکنم صبح که بیدار میشم خونه دسته گله دوباره سر سری تمیز میکنم ...

اینم خوبه هااا اگه جونی مونده باشه . اینکه اول صبح پاشی و همه چی منظم باشه موافقم

آخ جارو😋ظرف شستن واسم شکنجه کامله

عهههه چرا پروف عوض کردی من عاشقشم بودم یه سرخوشی خاصی داشت با اون رنگ لباسششش کلا با اون میشناختمت تا اسم کاربریت😊

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اوه اوه تا الان ظرف نشستی ....راهکارش رو یاد بده بقیه هم استفاده کنند

والا راهکاری ندارم 

با خواهرم تقسیم وظایف کردیم 

ظرف ها تو حیطه وظایف من نیست😄

ولی حال و پذیرایی و سرویسا با منه درعوض🙃

والا از ظرف شستن چندشم میشه

نمیدونم چرا

با اینکه سرویس هارو میشورم ولی نمیدونم چرا ظرف نمیتونم بشورم

موندم اگه یه روزی برم خونه خودم باید چیکار کنم

چون حتی از اینکه ظرف هارو تو ماشین بذارم هم حالم بد میشه(واقعا تهوع میگیرم)

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

اینم خوبه هااا اگه جونی مونده باشه . اینکه اول صبح پاشی و همه چی منظم باشه موافقم

خوب نیست عالیه چند ساله اینکارو میکنم هر کی سر زده اومده خجالت نکشیدم😶نهایت خودم خوابالو بودم 

😃

عهههه چرا پروف عوض کردی من عاشقشم بودم یه سرخوشی خاصی داشت با اون رنگ لباسششش کلا با اون میشناختمت ت ...

گفتم حالا یه مدت باشه حال و هواتون عوض شه😁

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وقتی به خونه میرسم ؟؟من خونه مرتب و تمیز نباشه اصلا از خونه بیرون نمیرم

اوه همزادمو پیدا کردم🤣

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆