2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا فروشه میگه دومی چون بافت هست نخ خیلی نازکی بین توپ هاست و زود پاره میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برای استفاده دائم اگر میخوای که همش دستت باشه آره اما اگر مهمونی تا مهمونی و چند ساعتی بندازی طوریش ...

اره خب میخوام دستم باشه همیشه

دیگه کار از کار گذشت 😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام گلم.توی یه تاپیکی باهمدیگه حرفمون شدش و احساس کردم منظورمو بد گفتم و شما ناراحت شدین.اومدم ازتون عذرخواهی کنم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام گلم.توی یه تاپیکی باهمدیگه حرفمون شدش و احساس کردم منظورمو بد گفتم و شما ناراحت شدین.اومدم ازتو ...

اسمتون برام آشناس. میدونم یجایی صحبت کردیم ولی نمیدونم چه تاپیکی و چه موضوعی 😄

اشکال نداره عزیزم فکرشو نکن من اصلا درگیر اینجور بحثا نمیشم.

من هم اگه احیانا حرف تندی زدم عذرخواهی میکنم😊

اسمتون برام آشناس. میدونم یجایی صحبت کردیم ولی نمیدونم چه تاپیکی و چه موضوعی 😄اشکال نداره عزیزم فکر ...

تاپیک راجع به بی حجابی و ...بود و من در جواب حرفتون که از عده ای دفاع کردین باید روی صحبتم با همون عده میبود و شمارو مخاطب قرار دادم و واقعا شرمنده م که بد تایپ کردم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

تاپیک راجع به بی حجابی و ...بود و من در جواب حرفتون که از عده ای دفاع کردین باید روی صحبتم با همون ع ...

فک کنم یه چیزایی یادم اومد بازم مطمعن نیستم 

من از ادم خیانتکار یا هرزه هیچ دفاعی نمیکنم برامم مهم نیس چه پوششی داره. هیچوقتم علت خیانت فرد متاهل رو تیپ و پوشش بقیه نمیدونم اونجا هم گفتم ذات باید درست باشه.

گفتم که هرچی بود گذشت اشکال نداره 🖐🏻

فک کنم یه چیزایی یادم اومد بازم مطمعن نیستم من از ادم خیانتکار یا هرزه هیچ دفاعی نمیکنم برامم مهم نی ...

ممنون گلم گه حلال کردین.دلم نمیخواست ناراحتتون کنم 🌹