الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم.توی یه تاپیکی باهمدیگه حرفمون شدش و احساس کردم منظورمو بد گفتم و شما ناراحت شدین.اومدم ازتون عذرخواهی کنم
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
اسمتون برام آشناس. میدونم یجایی صحبت کردیم ولی نمیدونم چه تاپیکی و چه موضوعی 😄اشکال نداره عزیزم فکر ...
تاپیک راجع به بی حجابی و ...بود و من در جواب حرفتون که از عده ای دفاع کردین باید روی صحبتم با همون عده میبود و شمارو مخاطب قرار دادم و واقعا شرمنده م که بد تایپ کردم
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
تاپیک راجع به بی حجابی و ...بود و من در جواب حرفتون که از عده ای دفاع کردین باید روی صحبتم با همون ع ...
فک کنم یه چیزایی یادم اومد بازم مطمعن نیستم
من از ادم خیانتکار یا هرزه هیچ دفاعی نمیکنم برامم مهم نیس چه پوششی داره. هیچوقتم علت خیانت فرد متاهل رو تیپ و پوشش بقیه نمیدونم اونجا هم گفتم ذات باید درست باشه.
گفتم که هرچی بود گذشت اشکال نداره 🖐🏻
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡