یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ...
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
من چرا تورو همه جا میبینم😂یه دستور نودل خوب میدی بهم ؟
😂😂😂
بفرما عزیزم🤍👇🏻
نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻 طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻 (البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)
_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک _ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن _ بزار یک ربع با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار _ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه _ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن _ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه _ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن _ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ... یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه _ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه
طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه و به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن. نوش جون😋💕
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)