2777
2789

من سال اول پیش ۱ پسرمه خیلی استرس دارم

لطفا بگید مشکلایی بچتون چی بود یا کجا خودتون اذیت شدین؟

بچتون با چی نمیساخت؟یا هر چی که میدونید بگید...

ولی اونی که تو آینه س اصلا وایب‌ نجات دهنده رو نمیده؛بیشتر مثل اوسگلاس🤦‍♀️

لطفا اولش ببین تو کلاسش با چه بچه‌هایی هست..من تابستون گذاشتم با یه بچه بیش فعال ک یکسر همه رو میزنه تو یک کلاسه..بچه هم هیکل زده بود تو گردن پسرم قرمز بود گردنش یکی دوتا توده هست تو گردنش تا برم سونو ک میمیرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اولش ببین تو کلاسش با چه بچه‌هایی هست..من تابستون گذاشتم با یه بچه بیش فعال ک یکسر همه رو میزنه ...

کی زده مگه الان مهد کودکا بازن؟ مربی چیکار میکرده اونجا😶

لطفا اولش ببین تو کلاسش با چه بچه‌هایی هست..من تابستون گذاشتم با یه بچه بیش فعال ک یکسر همه رو میزنه ...

یعنی تا حالا جاش مونده😶

کی زده مگه الان مهد کودکا بازن؟ مربی چیکار میکرده اونجا😶

بله تابستونا مهد کودک بازه..پذیرش هم دارن..هم کلاسیش زده..اون بچه هه غیر قابل کنترله به کل نباید بین اینا میشد کوتاهی مدیریت بود

جاش نمونده دوتا توده تو گردنش هست ک تا قبل از این ما ندیده بودیم حتی نمیدونیم اون ضربه باعث شده این ...

🥶نمیدونم چی بگم منم ترسوندی

🥶نمیدونم چی بگم منم ترسوندی

کاش یکی پیدا می‌شد منو می‌ترسوند..الان انقد استرس دارم خودم..گفتم ک قبلش حتما سر زده برو تو کلاس هم کلاسیاشو ببین..بچه من از اول از دست این پسره شاکی بود هی به مدیریت گفتیم شوخی گرفت الانم زیر بار هیچی نمیرن ک..فقط خواستم تجربه خودمو بگم.