2777
2789
عنوان

دخترم کبد چرب گرید 2دارد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 42 پست

عزیزم باید وزن کم کنه حتی اگر اضافه وزن نداره چربی احشایی کم میشه. باید زیر نظر متخصص گوارش و تغذیه باشه. با رژیم و ورزش و درمان تا حد زیادی برمیگرده 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق کاسنی و شاه تره به نسبت مساوی صبح ناشتا یک لیوان یعنی معجزه می‌کنه

خاکشیر هم میگن خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

12

چخبرشه از الان من ۲۰ تازه گرید یک خیلیم خطرناکه 

چندسالشه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من هم کبد چرب گرید ۲ هستم مشکلی هم ندارمهمین استرس و ... شما باعث نابودی فرزندت می شه

واقعا یعنی از استرسه

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
چخبرشه از الان من ۲۰ تازه گرید یک خیلیم خطرناکه چندسالشه؟

12سالشه

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
کدوم شهری ؟ ببرش دکتر طب سنتی

اینجا طب سنتی نیست

اگربخواین درمان گیاهی واصلاح سبک زندگی میتونم کمکتون کنم

لطفا بهم بگو

واقعا یعنی از استرسه

بله 

همه چی سر وقتش باشه 

برنامه ریزی داشته  باشی 

استرس و ... را دوری کنی 

از امواج منفی و افراد سمی و نا امید دور باشی 

۱۲۱ سال سلامتی و طول عمر با عزت کنار شماست 

مشاور هستم  دوست داشتی درخواست  بده  بیا خصوصی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
12سالشه

وزنش چقدره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖