2777
2789
عنوان

دخترم کبد چرب گرید 2دارد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 42 پست
اسی چجوری متوجه شدین؟

همیشه خسته و بیحال بود

منم میگفتم چرا همیشه بیحالی خیلیم پرخوری داره

بردمش سونوگرافی گفت کبد چرب گرید 2دا ه

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید وزن کم کنه حتی اگر اضافه وزن نداره چربی احشایی کم میشه. باید زیر نظر متخصص گوارش و تغذیه ...

وزنشزیاده 60

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

روغن از غذاهاش حذف کن ،کمتر کن هله هوله خوردنشو بفرست باشگاه چیزی که دوست داره ثبت نام کنه تحرک داشته باشه،عرق خارمریم زیره مصرف کنه قرص لیور کر برای کبده،  الکارنتین هم برای انرژی دادن قبل ورزش خوبه رو چربی هم تاثییر داره

عرق کاسنی و شاه تره به نسبت مساوی صبح ناشتا یک لیوان یعنی معجزه می‌کنه

ببینم میتونم پیدا کنمدخدا کنه خوب شه

روغن از غذاهاش حذف کن ،کمتر کن هله هوله خوردنشو بفرست باشگاه چیزی که دوست داره ثبت نام کنه تحرک داشت ...

هله هوله .سس. سرخکردنی .ترشی .سرکه.شیرنی خیلی میخوره 

آزمایش خون داده؟کم کاری تیرویید نداره؟

ازمایش خونم داده مشکلی نداره ولی جلو گردنش یه چیزی هست بردمش دکتر عکس واینام گرفتن معلو نبود چیه

هله هوله .سس. سرخکردنی .ترشی .سرکه.شیرنی خیلی میخوره

می‌دونم از همین چیزا کبد چرب میشه دیگه ، منم کبدم  چرب بود رژیم گرفتم دوتا عرقو قرص اینا مصرف کردم سرکه انگبین،عسل ،خاکشیر  هم هر روز صبح ناشتا با آب جوشیده شده ولرم  می‌خوردم بعد چهل روز رفتم سونو اوکی شده بودم ،البته من قرص جنسیگ، قهوه ،اب زردچوبه زیاد مصرف میکردم،بتونی جلوشو بگیری دیگه خیالت راحت میشه مشکل خاصی نیست اصلا ناراحت نباش

سلام وقت بخیر
من کبد چرب داشتم و سون گریدمو 2 به 3 نشون داده بود
خیلی کسل بودم، خارش پوست داشتم، کف پام داغ می کرد، ریزش مو داشتم
پوستم به زردی می زد و ...
تا اینکه با عطاری بوعلی آشنا شدم و   

پک پاکسازی کبد چرب رو از عطاری بوعلی تهیه کردم
پشتیبانیس خیلی خوبه اصلاح تغذیه هم دارن
و نتیجه گرفتم
سرچ کنید عطاری بوعلی و برید از سایتش تهیه کنید
اینم شماره تلفنشون هس
09216249294