2777
2789
عنوان

حاجت روایی شب اربعین

8282 بازدید | 121 پست

سلام بچه ها 

من حدود چهل روزه مشکل سختی برام پیش اومده و بازم به خدا و اهل بیت امید دارم امشب شب اربعین دوس دارم باهم ی سری کارا برا حاجت رواییمون انجام بدیم هرکی ام سوالی داره  بپرسه من کمکش میکنم این مدت خیلیییی چیزا یاد گرفتم 

فقط امیدتونو از دست ندید ی سری مطالب میزارم بخونیدشون

برای ازدواجمون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها ✋🏻

اگ دلتون گرفته و هیچ امیدی ندارید نگران نباشید 😉

فقط کافیه چن لحظه وقت بزارید و خوب به صحبت هام گوش کنید قول میدم اگ انجام بدید به آرامش میرسید و حاجتتون بر آورده میشه 🥹😍

ما باید امید داشته باشیم به خداوند متعال و اهل بیت 

دعا هایی که حاجت قطی میدن رو براتون میگم اما قول بدید که انجام بدید و ی صلوات برا منم بفرستید🌷🙏

1:چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس 

این چله برای حاجت های شماست البته با رعایت کردن همه شرایط اگ این چله رو انجام دادی و حاجت روا نشدی مطمئن باش ی جایی اشتباه کردی اگه خوب انجام بدی صد در صد تاکید میکنم صد در صد به حاجت دلت میرسی امام حسین (ع) ضامن قرار بدید حتما 🍃

2:نماز شب این نماز خیلی از گره های زندگی رو باز میکنه بهت آرامش میده میتونی تو یک رکعت نماز وَتر به زبان خودت با خدا صحبت کنی و خواسته دلتو بهش بگی مطمئن باش خدا خیلییی مهربونه بهت میده حتما نیاز نیس یازده رکعت بخونی میتونی سه رکعتی ام بخونی دو رکعت نماز شب و یک رکعت نماز وَتر و سعی کن تو قنوت نماز وَتر با خدا صحبت کنی و هرچی دوس داری بهش بگی🌿

3:امام زمان (عج) با توسل به آقا و مادر محترمشون نرجس خاتون میتونید حاجت روا بشید هزار تا صلوات برای نرجس خاتون خیلیی خوبه یا 313صلوات سعی کنید تو همه دعاهاتون برای ظهور امام عزیزمون دعا کنید مطمئن باشید اونم براتون دعا میکنه

4:املبنین مادر گرامی حضرت ابلفضل عباس هستش با خواندن 100تا سوره توحید میتونید متوسل بشید و خواسته دلتونو بهش بگید 🌱

5:امام رئوف امام رضا (ع) میدونید چرا بهش میکن رئوف  چون خیلی مهربونه با خواندن آیت الکرسی صلوات خاصه امام رضا حاجت روا شید یا به پسرش امام جواد میتونید متوسل نماز امام رضا و امام جوادم بخونید و با گفتن ذکر 

* یا جواد الائمه ادرکنی* صداش بزنید و ازش کمک بخواید ♥🤍

6:مادر ما شیعیان حضرت فاطمه(س) مادر همیشه برای فرزندش دلسوزی میکنه با خواندن نماز استغاثه حضرت فاطمه بهش متوسل شو همون لحظه میاد و دست میکشه رو سرت 🥹💛

7:شیر خدا حضرت علی(ع) هستش با خواندن ناد علی دعای یستشیر دعای معراج و دعای مشلول برای حضرت علی میتونید متوسل بشید و حاجت روا بشید 🌹

8:حضرت رقیه (س)  

حضرت علی اصغر (ع) 

حضرت علی اکبر(ع) 

با دستای کوچیکشون خیلی گره هارو باز میکنن با گفتن الهی به رقیه یا فرستادن هزار صلوات مشکلتون حل میشه 🌼

و شریفه خاتون دختر امام حسن هم خیلی غریبه برای ایشون هم میتونید صلوات بفرستید مخصوصا برای شفای بیمار عالی هستش🌻

10:حضرت معصومه(س) حتما براش صلوات بفرستید ائمه همشون عالی هستن وقتی دستتو جلوشون دراز میکنی جوابتو میدن🎀

حالا میخوام ی شاه کلید بهتون معرفی کنم: 

استغفار استغفار استغفار 

همیشه زیر لب بگید اَستغفرلله خیلییی عالی هستش شاه کلید همه چیه من توصیه میکنم بهتون 

در کنار اینا دعای توسل. حدیث کسا. سوره حدید واقع. سوره ضحی نور شعرا بخونید ⭐

پنج دقیقه قبل و پنج دقیقه بعد از اذان صبح 14صلوات 40مرتبه یا امام زمان ادرکنی و بعد 14صلوات هم توصیه میشه بخونید😁

یادتون نره خدا بزرگه تا وقتی خدا رو داری نگران هیچی نباش  با خدا عهد ببند که ی گناهی رو دیگ هیچوقت تکرار نکنی مطمن باش میبخشه ی قدم برا خدا برداری خدا دو قدم بر میداره الانم برو با خدا صحبت کن خدا خیلیی دلش برات تنگ شده تو همون حالتی که داری این متن هارو میخونی از ته دلت باهاش صحبت کن و سعی کن نماز اول وقت بخونی❤❤

برای بارداریم میخام بگو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من ک خیلی دلم‌ شکسته و کسی جوابمو نداد گر چ بسیار صداشون زدم 💔😔میشه امشب منم دعا کنید ؟ 🙏🥺

نگران نباش مشکل منم خیلییییییی سخته ولی من کمکتون میکنم عزیزم نگران هیچی نباش هیچی❤

نگران نباش مشکل منم خیلییییییی سخته ولی من کمکتون میکنم عزیزم نگران هیچی نباش هیچی❤

مرسی مهربان💚سالهاست خیلی زندگی و شرایط روحیم بهم ریخته است ب همشون متوسل شدم بارهاااا انواع چله برداشتم نشد ک نشد گر چ حاجتم اصلا سخت و یا بد نیست