2777
2789
عنوان

اقدامی ها

941 بازدید | 58 پست

روز دهم سیکل هستم امروز روز خوبیه برای کاشت نطفه ؟؟؟ قمر در عقرب و این چیزا نیست ؟؟ 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

اجی دعا کن پری نشم و باردار باشم 😭 خواهشاً 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم روز دوازده و سیزده و چهارده بهترین تایم برا اقدام سه روز پشت سرهم چون اون موقع آزادسازی تخمک ...

خب شوهرم نمیتونه هر روز رابطه داشته باشه  نهایت دو روز یک بار 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
اجی دعا کن پری نشم و باردار باشم 😭 خواهشاً

انشالله که باردار بشی گلم منم مشکلتو‌دارم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

اگه دختر میخوای از بعد پری هرشب یا یه شب درمیون اقدام کن 

اگه پسر میخوای فقط یکبار یا نهایت زیادش دوبار روز تخمک گذاری بیشتر از این شوهرت ارضا نشه چون اسپرم ضعیف میشه 

ببین من از هشت پریود ترشحات تخمک گذاری دارماز همون هشت اقدام کردم دست نگه ندار یک شب درمیون

شب در میون نیست الان امروز رابطه داریم چون شب نیست از دو ساعت  دیگه بعد پس‌فردا دوباره رابطه دارم باز دوباره پس‌فرداش خوبه ؟؟؟