2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 58 پست
تو اشناها یکیو میشناسم اقا رفت زن دوم صیغه کرد این زن اول و مادرشوهر انقدر جنگیدن کار به زدو خورد ه ...

آره خیلی زیاده متاسفانه هووی من و مادرشوهرم تلاششون  رو کردن که شوهرم با من ازدواج نکنه اما خب زورشون نرسید و شوهرم کارخودشو کرد به هر حال اونا ترجیح دادن منو هرگز به رسمیت نشناسن و ارتباطی با من نگیرن .....

اتفاقا شوهر منم برنامه بلند مدت زندگیش برای آینده ها اینه که یه خونه دو طبقه بگیره  که دوری نکشیم

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
آره خیلی زیاده متاسفانه هووی من و مادرشوهرم تلاششون رو کردن که شوهرم با من ازدواج نکنه اما خب زورشو ...

در کل خودتو دست کم نگیر جوونی حیفی با توجه به تاپیک هایی که قبلا زدی دیدم موقعیت اجتماعی خوبی داری تحصیلکرده هستی هنرمندی..اگر ذره ای حس کردی جایگاهت توی زندگی اونطوری که باید باشه و نیست تجدید نظر کن..چراباید برای مادرشدن کلی التماسش بکنی و از حق طبیعیت محروم بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی نگو . عمرا بهت اعتماد کنه. مطمئنم از تو کاندومی که انداخته سطل اشغال دستشویی جمع میکنی میریزی ت ...

نه خداروشکر  به کاندوم از اول حساسیت داشتم این راهی که اینقد خوب شیوه اش رو یاد داشتی چند بار استفاده کردی بچه هات و با همین راه آوردی که روشش رو بلدی

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
نه خداروشکر به کاندوم از اول حساسیت داشتم این راهی که اینقد خوب شیوه اش رو یاد داشتی چند بار استفاد ...

پس شیوه خودتو بعدا برای بچه ات توضیح بده ببینه چه ننه ناقلایی داشته ب زور شوهر مردمو قاپیده ب زور و کلک هم خودشو حامله کرده ۰🤣 مطمئنم  اون یارو بچتو گردن هم  نمیگیره 

پس شیوه خودتو بعدا برای بچه ات توضیح بده ببینه چه ننه ناقلایی داشته ب زور شوهر مردمو قاپیده ب زور و ...

اون یارو که میگی شوهرمه اسمشم تو شناسناممه، و اسمم تو شنناسنامشه خونه زندگی عروسی نفقه مهریه خرجی لباس خوراک خرجم میکنه با اینکه بقول شماها نصفش مال منه اندازه ده تا شوهر تو که کامل مال توعه ارزش داره بااجازت چون رفتی تایپیکامو  خوندی منم خودندم میبینم خودت یک شوهر درستی نداری خرجشم  میکنی هنوز گردنت نمیگیره نیا زیر پست بقیه دری وری بنویس ..‌.

اون یارو که میگی شوهرمه اسمشم تو شناسناممه، و اسمم تو شنناسنامشه خونه زندگی عروسی نفقه مهریه خرجی لب ...

اون ادم بود زن حامله شو ول نمیکرد بره با یه زن مطلقه بی بند و بار بریزه رو هم . خرجت کنه آدم حساب میشی یا اون ادم حساب میشه ؟ کل خونواده اش یه نفرشون تو رو آدم حساب نمیکنه . همشون تو رو فاحشه میدونن که مثل بختک افتادی تو زندگیش. خودشم تو رو ادم حساب نمیکنه وگرنه ازت بچه دار میشد . تو رو فقط برای رابطه جنسیش میخواد هر چند تو برات مهم نیس چون تنها قابلیتت همینه . با همین قابلیتتم تونسی خودتو بچسبونی بهش خانوم آویزون 

اون یارو که میگی شوهرمه اسمشم تو شناسناممه، و اسمم تو شنناسنامشه خونه زندگی عروسی نفقه مهریه خرجی لب ...

من افتخارمه که خودم خرج زندگی مو میدم اویزون کسی هم نشدم . توام برو به فاحشگیت افتخار کن برو ب زن دوم بودنت ب اویزون و بختک بودنت افتخار کن . گذشته ات ک میدونی چی بوده . اون یارو هم تو رو با همون تصور میشناسه صد سالم بگذره تصورش از تو همون زن مطلقه که اویزونه یه مرد متاهل زن وبچه دار شده زیرش خوابیده تا مخشو بزنه .  یه ادم چندشی که خیلیا ارزوی مرگتم دارن 😂

اون ادم بود زن حامله شو ول نمیکرد بره با یه زن مطلقه بی بند و بار بریزه رو هم . خرجت کنه آدم حساب می ...

فعلا که از شوهر تو آدم تره برو لااقل تایپیک هاتو درباره شوهرت پاک بعد بیا شوهر دیگران رو نقد کن ... 

من افتخارمه که خودم خرج زندگی مو میدم اویزون کسی هم نشدم . توام برو به فاحشگیت افتخار کن برو ب زن دو ...

افتخارت نیست از مجبوریته که خرج میکنی هیچ زنی دوس نداره با وجود شوه خرج خودشو خودش بده فعلا که تو داری مفته سرویس میدی مفت میدی بدون هیچ هزینه ای اگه دومی ام اگه هر چی هستم فعلا که ارزشم از توی اولی بیشتره اتفاقا شوهرم خیلی ام بچه دوس داره و ازم میخاد

فعلا که از شوهر تو آدم تره برو لااقل تایپیک هاتو درباره شوهرت پاک بعد بیا شوهر دیگران رو نقد کن ...

من با اون کاری ندارم. خب تو ب شوهرت افتخار کن . خودت ک جنست خرابه ..شوهرتم اینو فهمیده مواظبه تخمش رو تو بچه نشه 😂

ب خاطر همینه که نمیخواد ازت بچه داشته باشه . مردا خصلتشون همینه هر کی پا بده میرن روش. ولی هر کسی رو ...

جدا خصلت مردا همینه شوهر تو رو چند تا رفته نکنه پولاشو خرج اونا میکنه که برای تو نداره 

من با اون کاری ندارم. خب تو ب شوهرت افتخار کن . خودت ک جنست خرابه ..شوهرتم اینو فهمیده مواظبه تخمش ر ...

بچه ام میشه همینطور که شوهر یکی رو گرفتم میتونم بابای بچمم بکنم تا چش امثال تو دراد سوزتون از اینه زن دومی ها نور چشم شوهرشونن