2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 58 پست

سلام استارتر عزیز خوبی

نمیخام تو دلتو خالی کنم دوست خوبم اما الان به نظرم بچه اوردنت به صلاح نیست بعد بچه تازه مشکلاتت شروع میشه..به همه ی این ها فکر کردی؟؟اگه باردار بشی شوهرت بدتر باهات لج بکنه چی

فک کردم اونم خبر داره راضی شده یعنی فکر می‌کنه داری جلوگیری میکنی؟

آره فک میکنه جلوگیری میکنم . بیخیال بابا اخلاقش رو میدونم  باید تو موقعیت قرار بگیره 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز خوبینمیخام تو دلتو خالی کنم دوست خوبم اما الان به نظرم بچه اوردنت به صلاح نیست بعد ...

سلام نه اتفاقا بهترین زمان برای بچه دار شدنمه موقعیتم خیلی خوبه چرا فکر می‌کنید اگر زن دوم باشیم حق بچه داشتن نداریم؟

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
سلام نه اتفاقا بهترین زمان برای بچه دار شدنمه موقعیتم خیلی خوبه چرا فکر می‌کنید اگر زن دوم باشیم حق ...

استارتر تو تاپیک قبلی خیلی بدجور به من پریدی مگه من دشمنتم یا زن اول شوهرتم..بعدم به چیت حسادت کنم که میگی زنای حسودی مثل شماها..میای نظرسنجی میکنی هرکی نظرشو میگه باید جنبشو داشته باشی..حالا بعضیا اهانت میکنن ولی من توهینی به تو نکردم..واقعا جاخوردم از برخوردت

بعدم خداروشکر شوهرمن اونقدری عیاش نیست بره زن بگیره روم و تاالانم نگرفته و هرمردی هم اینکارو نمیکنه..مرد اگر مرد باشه اگر با زنش مشکل داشته باشه طلاقش میده بعد سوگولیشو میاره میکنه تاج سرش نه مستراحش.

اینا جواب بی حرمتی هایی بود که بهم کردی من تاحالا بهت بی حرمتی نکرده بودم

استارتر تو تاپیک قبلی خیلی بدجور به من پریدی مگه من دشمنتم یا زن اول شوهرتم..بعدم به چیت حسادت کنم ک ...

معذرت میخام من زیاد به اسم کاربری ها دقت نمیکنم .

معذرت میخام من زیاد به اسم کاربری ها دقت نمیکنم .

خواهش میکنم..من هرچی گفتم برای خودت بوده وگرنه من شمارو که نمیشناسم باهات پدرکشتگی ندارم که..اگر یادت باشه یه بار بهت گفتم درخواست دوستیمو قبول کن چون واقعا دوست دلشتم بهت کمک کنم

بعدم خداروشکر شوهرمن اونقدری عیاش نیست بره زن بگیره روم و تاالانم نگرفته و هرمردی هم اینکارو نمیکنه. ...

یعنی زنهای دوم مستراح شوهرشونن؟؟ عجب مراقب حرف زدن تون باشید در طول تاریخ هزاران زن دوم بودن و هستن که پاک و مقدس و نجیب بودن خودتون رو با این حرفها مدیون نکنید اون دنیا باید جواب زن های دومی رو بدید اون زنی که زن دوم میشه میتونسته یه هرزه خیابونی هم بشه که بخاطر پول تن بده اما ترجیح داده با یک مرد پاک و حلال زندگی کنه ..... 

یعنی زنهای دوم مستراح شوهرشونن؟؟ عجب مراقب حرف زدن تون باشید در طول تاریخ هزاران زن دوم بودن و هستن ...

من مگه به شما گفتم هرزه ای خدای نکرده؟؟؟شما یه لحظه حس کردی من زن اول شوهرتم و حرصتو سر من خالی کردی

من مگه به شما گفتم هرزه ای خدای نکرده؟؟؟شما یه لحظه حس کردی من زن اول شوهرتم و حرصتو سر من خالی کردی

ممنون که توهین نکردی ، اگر سوتفاهم پیش اومد من عذرخواهم، ولی در کل میگم دیدگاهتون رو نسبت به زن دوم عوض کنید کسی که زن دوم میشه شاید شرایط ازدواج بهتری رو نداشته یا هر دلیل موجهی که برای خودش داشته این که انگ هرزگی خونه خراب کنی و هر چیز دیگه ای رو بهش بزنید فقط خودتون رو مدیون اون فرد میکنید .....مردی که ازدواج مجدد میکنه هم دلایل خودش رو داره والا مرد نیستم و از دل مردها خبر ندارم ولی همینقد مطمئنم حداقل درباره زندگی خودم میتونم اینو بگم که شوهرم میتونست با من ازدواج نکنه بزنه زیر همه چیز هم تیپ و قیافش رو داشت هم سرزبونش که بره تو جامعه ی کثیف ما که پر از کثافتکاریه با هر دختری رنگ و وارنگ رابطه داشته باشه و  هرزگری کنه اما ترجیح داد کمبود نیازهایی که تو زندگی اولش  داشت رو در یک زندگی پاک و حلال دوم برطرف کنه نه 

با هرزگری .... زن اول رو هم کسی نه از زندگیش بیرون انداخته نه بی احترامی کرده بهش با وجود این اونم دوتا راه داره یا سنگین و باوقار میشینه سر زندگیش و احترام خودش و زندگی خودش رو داره یا هم اگر اونقدر غیر قابل تحمله براش میتونه جدا بشه ....

هووی من راه اول رو انتخاب کرده و سر زندگیشه و احترام خودش رو هم داره منم زندگیم جداست و دخالتی تو زندگی های هم نداریم اما این بقیه و نگاه مردم از بیرون هست که میخاد این رابطه رو هر جور شده بد و کثیف جلوه بده من نه ترویج دوهمسری میکنم و نه تبلیغ اینکارو خودمم هرگز فکر نمیکردم روزی همسر دوم بشم این چرخ روزگار هست که سرنوشت مارو رقم زده وگرنه زندگی ما هم سختی های خودش رو داره .... 

میدونی نگاه جامعه از قدیم تا به الان به زن دوم بد بوده و هست..منظورم شخص شما نیستی کلا دارم میگم..حالا اون اقا به هردلیلی که خواسته ازدواج دوم داشته باشه در هرصورت این خیانت به زن اول شکل گرفته.

ولی اینکه میگی هرکدوم جداگانه زندگی میکنیم کاری بهم نداریم آیا شما از دل اون زن خبر داری؟؟

استارتر چطور شد که اون زن وجود شمارو پذیرفت؟؟

میدونی نگاه جامعه از قدیم تا به الان به زن دوم بد بوده و هست..منظورم شخص شما نیستی کلا دارم میگم..حا ...

من از دل هیچکس خبر ندارم من گاهی دل خودم رو هم نمیفهمم چی میخاد از دل کس دیگه چجور باخبر باشم چه سئوالی می‌پرسید ..اما چجوری وجود منو پذیرفت رو هم نمیتونم بگم شاید چاره ای نداشته شاید مجبور بوده بخاطر بچه اش و اینکه خونه پدرش شرایط خوبی نداشته به زندگیش آدمه بده  خب البته شوهرم مرد خیلی خوبیه واقعا میتونم به جرات بگم با اینکه شوهرش رو با من نصف کرد همین نصفه شوهرم از ده تا مرد کامل مردتره،زندگی خوب آروم مسافرت خوردوخوراک لباس طلا همه چیز براش فراهم چرا جدا بشه بره ا کجا بدونه اگر جدا بشه شرایطش بهتره ؟ به هر حال من از دل اون زن خبر ندارم اما قبول دارم که براش سخته 

من از دل هیچکس خبر ندارم من گاهی دل خودم رو هم نمیفهمم چی میخاد از دل کس دیگه چجور باخبر باشم چه سئو ...

اینجاست که میگن مردا مثل ما زنا نیستن و همزمان میتونن چند نفرو دوست داشته باشن.😑😑ببخشید میپرسم تاحالا باهاش روبه رو شدی؟:

تو اشناها یکیو میشناسم اقا رفت زن دوم صیغه کرد این زن اول  و مادرشوهر انقدر جنگیدن کار به زدو خورد هم رسید بعد پنج سال زندگی زن دوم ول کرد رفت

اما یکیم میشناسم هردو زن تو یه خونه تو طبقات مجزا از هم زندگی میکنن بی سر و صدا بدون دشمنی چندین ساله

اینجاست که میگن مردا مثل ما زنا نیستن و همزمان میتونن چند نفرو دوست داشته باشن.😑😑ببخشید میپرسم تاح ...

دقیقا و احسنت به این جمله خلقت زن با مرد فرق داره مغز مرد با زن فرق داره زنها نمیتونن دوتا مرد رو تو قلبشون دوست داشته باشن اما مردها میتونن و این رو خدا تو وجودشون گذاشته ، در کل مبحث دو همسری  مبحث پیچیده ای هست سوا بالایی میخاد و البته ایمان قوی ....به هر حال اینجور سبک زندگی ها رو آدمهایی انتخاب می‌کنن که ایمان قلبی به خدا دارن و از خدا میترسن و گرنه گفتم مردها و زنای هرزه میرن دنبال کثافت کاری نه ازدواج دائم نه اینکه خودشون رو بندازن تو دردسر ...

خیر همدیگر رو از نزدیک ندیدم اما تلفنی صحبت کردیم