ممنون که توهین نکردی ، اگر سوتفاهم پیش اومد من عذرخواهم، ولی در کل میگم دیدگاهتون رو نسبت به زن دوم عوض کنید کسی که زن دوم میشه شاید شرایط ازدواج بهتری رو نداشته یا هر دلیل موجهی که برای خودش داشته این که انگ هرزگی خونه خراب کنی و هر چیز دیگه ای رو بهش بزنید فقط خودتون رو مدیون اون فرد میکنید .....مردی که ازدواج مجدد میکنه هم دلایل خودش رو داره والا مرد نیستم و از دل مردها خبر ندارم ولی همینقد مطمئنم حداقل درباره زندگی خودم میتونم اینو بگم که شوهرم میتونست با من ازدواج نکنه بزنه زیر همه چیز هم تیپ و قیافش رو داشت هم سرزبونش که بره تو جامعه ی کثیف ما که پر از کثافتکاریه با هر دختری رنگ و وارنگ رابطه داشته باشه و هرزگری کنه اما ترجیح داد کمبود نیازهایی که تو زندگی اولش داشت رو در یک زندگی پاک و حلال دوم برطرف کنه نه
با هرزگری .... زن اول رو هم کسی نه از زندگیش بیرون انداخته نه بی احترامی کرده بهش با وجود این اونم دوتا راه داره یا سنگین و باوقار میشینه سر زندگیش و احترام خودش و زندگی خودش رو داره یا هم اگر اونقدر غیر قابل تحمله براش میتونه جدا بشه ....
هووی من راه اول رو انتخاب کرده و سر زندگیشه و احترام خودش رو هم داره منم زندگیم جداست و دخالتی تو زندگی های هم نداریم اما این بقیه و نگاه مردم از بیرون هست که میخاد این رابطه رو هر جور شده بد و کثیف جلوه بده من نه ترویج دوهمسری میکنم و نه تبلیغ اینکارو خودمم هرگز فکر نمیکردم روزی همسر دوم بشم این چرخ روزگار هست که سرنوشت مارو رقم زده وگرنه زندگی ما هم سختی های خودش رو داره ....