2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 58 پست
اره دیگه شد یه شب درمیون دیگه

لتروزولم  خوردم انشالله دختر دار بشم پسرم بود اشکال نداره ولی شوهرم دختر دوس داره 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما بارداری و... فقط از دور قشنگه از زندگیتون لذت ببرین هر وقت خدا بخواد نی نی هم بهتون میده  من جز ادمایی بودم که هی شور میزدم و وقتی پریود میشدم افسرده میشدم گریه میکردم الان میگم دیوونه بودم 

5 ماهه با شوهرم بخاطر بارداری رابطه ندارم میترسم ارضا شم برا بچه خطر داشته باشه کلا شدیم خواهر برادر خیلی بده کاش این چند ماه زود بگذره باز مثل قبل بشیم 

انشالله که باردار بشی گلم منم مشکلتو‌دارم

مرسی 

شما باردار شدین؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
مرسی شما باردار شدین؟

نه من همسرم عمل کرده ماه بغد قراره اقدام کنم...

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

نه من همسرم عمل کرده ماه بغد قراره اقدام کنم...

انشا الله باردار بشی گلم 

دعا کن منم پریود نشم و باردار باشم 😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
انشا الله باردار بشی گلم دعا کن منم پریود نشم و باردار باشم 😭

انشالله عزیزمممم به حق این شب عزیز حالا منم این ماه دو بار اقدام کردم ولی فک کنم تخمک ازاد شده بود دیگه سپردم ب خدا دوفاستون هم میخورم ماه پیش روز ۲۴پریود شدم این ماه روز بیست و پنجم هنوز نشدم یکم ذوق دارم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

انشالله عزیزمممم به حق این شب عزیز حالا منم این ماه دو بار اقدام کردم ولی فک کنم تخمک ازاد شده بود د ...

انشاالله عزیزم بارداری

انشاالله عزیزم بارداری

شما موعدت کیه

۶

پس بهم خبر میده منم بهت خبر میدم 

پس بهم خبر میده منم بهت خبر میدم

حتما عزیزم شما هم خبر بده

میشه بپرسم چی کار کردی شوهرت راضی شد بچه دار بشی واسه کسی می پرسم که شرایط مشابه با شمارو داره

دارم گولش میزنم نمیتونم بشینم دست رو دست بزارم که آقا شرایطش رو اوکی کنه و سنم بزه بالا و موقعیتم به خطر بیفته برای همین دارم با نقشه پیش میرم که انشالله حامله بشم و اونو تو موقعیت افتاده قرار بدم ..... این آخرین راهمه

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟