2777
2789

توی یوتیوب ویدیو معرفی کتاب برای زبان خود اموز از dr ahmadian رو ببین

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوتویوبم بالا نمیاد؛)))))

خود اموز میخوای بخونی؟

هدفت چیه؟

اگر سطح ات متوسطه و یه چیزایی بلدی برای لغت oxford word skills و برای گرامر essential grammar in use 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خود اموز میخوای بخونی؟هدفت چیه؟اگر سطح ات متوسطه و یه چیزایی بلدی برای لغت oxford word skills و برای ...

اره میخولم مسلط کنم خودم رو

برای گرامر اینی که شما گفتی خوبه یا beasic grammar in use 

کدومو بخرم؟

اره میخولم مسلط کنم خودم روبرای گرامر اینی که شما گفتی خوبه یا beasic grammar in use کدومو بخرم؟

جفتش از یه انتشارات هست 

ولی essential خیلی ابتدایی تره و همه چی رو از اول گفته

پی دی افا شون رو از توی نت ببین کدومو مناسب تره