2777
2789
عنوان

کسی هست رقابتی درس بخونیم

303 بازدید | 35 پست

سال دیگه کنکور دارم رشتم معارفه از همین امروز میخوام شروع کنم

هم رشته بودن زیاد برام اهمیتی نداره 

ساعات خوندن مهمه 

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چند ساعت؟

ساعات مطالعه خودتون روزی چقدره؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کانال دارم برای مشاوره 

میخواید بذارمش؟

تلگرامه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

من یه کانال دارم برای مشاوره میخواید بذارمش؟تلگرامه

پشتیان و اینا دارم عزیزم🥰

ولی خب حالا بزارید ساید بچه ها خواستن استفاده کنن

پشتیان و اینا دارم عزیزم🥰ولی خب حالا بزارید ساید بچه ها خواستن استفاده کنن

کانال رایگانه میتونید از مطالبش استفاده کنید از تجربیات خودمه 

سال اخر پرستاری هستم

دوستانی که  خواستن شخصی مشاوره و برنامه ریزی میدم موفق باشید

https://t.me/advisorrfatemed

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

من انسانیم

اگه پایه ای شروع کنیم

رشته منو و تو زیادم تفاوت نداره 

پنجشنبه میرم سفر

😅ای بابا

موفق باشید♥️