2777
2789
عنوان

خاطرتون از آمپول چیه🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 76 پست

۵سالم بود پتی سلین زد دکتر برام

اینقدرررر بد زد که کارم به بخیه رسید

داشتم میمردم از درد

یک هفته نه میتونستم بشینم نه هیچی

خلاصه

از اون موقع تا ۲۰ سال بعدش دیگه پنیسیلین نزدم

خاطرم بمیرم ولی آمپول نزنم

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

دوران راهنمایی بودم ی پرستار عییین حییووون پنی سیلین زد خاک برسرش نزدیک دوهفته راه نمیتونستم برم روشکم میخوابیدم مدرسه نرفتم نمیدونم چجور زد ک  ازاون ببعد هربار امپول دارم استرش شدید میگیرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ یه شب خیلییییی بیحال بودم رفتم نوروبیون خارجی گرفتم فکر میکردم مثل ایرانیه دردش کمه.با خیال راحت ...

چن روز پیش خارجی زدم جیغ کشیدم وای وای درد داره 😂😂😂😂 شما برای چه مشکلی می‌زنید؟؟ دکتر گفته؟؟

من از آمپول نمی‌ترسم فقط استرسم از اینه که چقدر باید شلوارمو بکشم پایین  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وای خیلی درد داره تزریقاته مرد بود یا زن

معلومه زن😑

من از درد بمیرم نمیذارم مرد بزنه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
چن روز پیش خارجی زدم جیغ کشیدم وای وای درد داره 😂😂😂😂 شما برای چه مشکلی می‌زنید؟؟ دکتر گفته؟؟

کم خونی دارم

از دکتر پرسیدم مشکلی نداره بزنم گفت تا ۴ تا مشکلی نداره

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
معلومه زن😑من از درد بمیرم نمیذارم مرد بزنه

منم دارم درمانگاه نزدیکمونه برم نکنه زن نباشهههههه 

تو عمرمممممم نذاشتم زن بزنه 

حالا مشکلی نداشت هاا چون  کمرم مو دارع خجالت میکشم

پر  حسرت های شیرین💔

من خداروشکر خیلی وقته دیگه امپول نزدم شاید 10 سالی بشه خیلی میترسم اصلا نمیرم بزنم 

تو همین چندماه گذشته هرررر دکتری رفتم بهم نوروبین داده گفته حتما بزنی 🤦‍♀️

ولی نزدم اصلا نمیتونم بزنم 

خیلی میترسم 🤦‍♀️😅

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕