2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجورین یا نه

563 بازدید | 17 پست

شوهرای شما هم اینجوری ان که وقتی مادر و خواهر یا فامیلاشون میبنن با شما بد میشن و بهتون بی احترامی می‌کنن یا فقط شوهر تحفه ی من اینجوریه ؟؟؟؟؟ بعدش که بر میگردیم خونه یا تنها میشیم شروع می‌کنه قربون صدقه رفتن 

من هزار بار بهش اینو گفتم میگه اشتباه می‌کنی و شروع می‌کنه داد و بیداد کردن  

ولی خاک تو سرش!!! 

مثلا میخواد نشون بده به من زور  میرسه فقط تو خونه موش میشه مادر مرده .. 

خانمهایی که شوهرتون اینجوریه واکنشتون چیه ؟ 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

نه نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم اینطوریه😁😂🤣🤣

بهشون میگم مادرت دعاگرفته فکرکنم

الان همسرم هم قبول کردن مادرش دعاگرفته🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

نه شوهر من اینجوری نیست 

اما درکل یه بار اینجوری رفتار کرد من همونجا شستمش جلو بقیه تا بفهمه...

درکل اینجور مواقع بگو حالا ک اینجوری رفتار کردی دیگه نمیام 

یه مدت نری خودشو درست میکنه

برا منم هس

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

نه شوهر من اینجوری نیست اما درکل یه بار اینجوری رفتار کرد من همونجا شستمش جلو بقیه تا بفهمه...درکل ا ...

بشورمش که دعوا بزرگ میشه حوصله ندارم دلم نمی‌خواد جلو ملت دعوا کنیم اونم خانوادش سکوت میکنم ولی تو خونه ک اعتراض میکنم میگه اشتباه می‌کنی 

در این حدی که گفتی نه.پیش اونا ام باهام خوبه... ولی خودمون باشیم یا با فامیلای من باشیم خیلی باهام بهتره..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوهرمنم اینطوریه😁😂🤣🤣بهشون میگم مادرت دعاگرفته فکرکنمالان همسرم هم قبول کردن مادرش دعاگرفته🤣🤣🤣 ...

حالم از همچین مردایی بهم میخوره داداش منم اینجوریه 

خاک تو سرشوووون

بشورمش که دعوا بزرگ میشه حوصله ندارم دلم نمی‌خواد جلو ملت دعوا کنیم اونم خانوادش سکوت میکنم ولی تو خ ...

تو خونه اعتراضت فایده نداره

پس وقتی نمیخوای دعوا بشه مجبوری تحمل کنی

انتخاب من مرگ یه بار شیونم یک باره 

تو خونه اعتراضت فایده ندارهپس وقتی نمیخوای دعوا بشه مجبوری تحمل کنیانتخاب من مرگ یه بار شیونم یک بار ...

درست نمیشه آخه می‌دونم جلو بقیه هم چیزی بگم فقط دعوا بزرگتر میشه همین 

واکنش تو چیه

سکوت چون جو گیره کاریش نمیشه کرد میخاد خودشو حق بجانب نشون بده

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰