2777
2789

دوستان آقایی اومدن خواستگاری که از جهاتی معیارهای مدنظر منو دارن از طرف یکی از اقوام بهم معرفی شدیم 

باتوجه به اینکه ایشون تو یه شهر و من تو یه شهر دیگه هستم و خب ساعت کاریشون کمی زیاد هست ما چند مرتبه تلفنی صحبت کردیم و یه روز حضوری همو دیدیم بشدت تاکید داشتم صداقت برام مهمه تو دیدار حضوری بخاطر تاکید من ایشون ۲ مسئله مهم از زندگیشون رو به من گفتند و خواهش کردن چه این آشنایی منجر به ازدواج بشه چه نشه اون معرف از این مسائل باخبر نشه 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به قصد ازدواج فقط از روی تنهایی و خب بینشون حد و حدودی نبود یعنی شما تا آخرش رو بگیرید

گفتند از اول بهشون گفتم قصدم ازدواج نیست اون خانم از همسرش جدا شده بوده

بعد از مدتی حالا نمیدونم من چه مدتی بوده ازهم به بدترین صورت ممکن جدا شدند

خانم با پدر ایشون تماس گرفته نوع دوستی رو گفته و مسائلی که ایشون میگن دروغ بوده اگه واقعا اون مسائل بوده من به شما می گفتم 

و گفتند سر همون ماجرا پدرم مدتی مریض شد از فشار روانی زیاد

خودم هم آسیب زیادی دیدم چون دروغ بود و اون خانم برای من مرد دیگه همه این کارها رو کرد چون گفتم من از اول نمیخواستم باهات ازدواج کنم

هردو موردی که گفتند برای من مهمه ولی خب مربوط به گذشته شون هست و تمام شده اعتماد کردن به من و گفتند چیزهایی که اگه خودشون نمی گفتند من هرگز متوجه نمیشدم با این اوصاف منو راهنمایی کنید

با آقایی که میاد میگه تو گذشته یه رابطه جنسی داشتم ازدواج می کنید؟؟؟ رابطه تموم شد و هرگز دیگه من اون خانم رو ندیدم و ایشون من رو 

با آقایی که میاد میگه تو گذشته یه رابطه جنسی داشتم ازدواج می کنید؟؟؟ رابطه تموم شد و هرگز دیگه من او ...

اون ازترس اینکه اون خانمه به توهم چیزی نگه بهت گفته پس شایدچیزی ورای ایناباشه که باباهه اینقدرحالش بدشده

۷۵.۹۲۸۰