2777
2789
عنوان

خالم متاهله ولی

282 بازدید | 20 پست

سلام خانوما؛من خیلی وقته عضو سایت هستم ولی چون نمیخوام شناسایی شم با اون یکی کاربری ام تاجیک نزدم 

ماجرا ا اینه 

خالم میخواد طلاق بگیره به گفته ی خودش شوهرش شکاکه و کتک اش میزنه (میگه که دکترا گفتن مریض روانیه)

الان اومده خونه ی مامان بزرگم ؛دیشب دیدم با ی آقا داشت چت میکرد صحبت های عاشقانه 

گوشیشو دیدم آقاعه نوشته بود :صحبت بخیر عزیزم

دیشب هم پیشش بودم همه اش گوشیشو طوری میگرفت که من نبینم 

شوهر خالم خیلی آدم ساده و پاکیه 

راستش از خالم بدم اومد دیگه

قبلا هم که مجرد بود خیلی دوست پسر داشت 

الانم که هنوز طلاق نگرفته رفته دوست پسر گرفته سریع 

من خودم خیلی سرد شدم باهاش میخوام اگه گفت بهش بگم بگم که حداقل میزاشتی اسم فلانی از شناسنامه ات در بیاد بعد سریع میرفتی سراغ پسرا

بنظرتون بگم یا نه؟!

تروخدا کمک کنید دوست ندارم آبرومند بره  

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تو چ اخه😐😐😐

به  تو چه چیه 

آبرومون رفت چکار کنیم 

فردا فک میکنن ما همه اینجوری هستیم کسی نزدیکمونه نمیشه

الکی خودتو کوچیک نکن

ول کن بابا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

آبرو ی اون میره و نه شما فکر کنم شوهر خالتون حق داره شکاک باشه

خب برحال خالمه ابرو اون میره ابرو کل خانواده رفته

دقیقا حق با شوهرخالمه

قول که مشکل از شوهره نیست این خودش مرض داره یه هرزه ای با دوتا بچه با شوهرم دوست شد بخاطر رابطه با این تقاضای طلاق کرده از شوهر بدبخت از تهران اومده شهر ما خونه گرفته که راحت تر لاس بزنه