شیدا1234ا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 130 عنوان چاقی صورت و بدن 30 بازدید | 5 پست کسی پودر جوانه گندم استفاده کرده برای چاقی صورت و بدن،من دارم استفاده میکنم اشتهام زیاد شده 1403/06/03 | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13537 استفاده کردم هیچی نتیجه نداد ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
شیدا1234ا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 130 استفاده کردم هیچی نتیجه نداد از چه برندی استفاده کردین
شیدا1234ا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 130 استفاده کردم هیچی نتیجه نداد همسایه خواهرم درست میکنن خودشون توی خونه پودر جوانه گندم خانگی هست خواهرم خودش سه ماه استفاده کرد بدنش خوش فرم و توپر شده صورتش هم تپل شده به بچه ها میده برای رشد قد و وزنشون میگن عالیهمنم وسوسه شدم بخرم
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13537 از چه برندی استفاده کردین ساشه ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13537 همسایه خواهرم درست میکنن خودشون توی خونه پودر جوانه گندم خانگی هست خواهرم خودش سه ماه استفاده کرد بد ... اگر خونگی صدرصد بخور چون هیچعوارضی نداره من گین اپ استفاده کردم یکماهه،در کمرم جوش زد ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•