یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش عزیزم به پردازندش دقت نکردم من سال ۱۴۰۲ داداشم سال ۱۴۰۰ خریدیم رم ۱۶ هارد ۲ ترا واسه داداشم
خودمم رم ۱۶ هارد ۵۱۲ من خریدم ۵۱ داداشمم خرید ۲۷ تومن راضی هستیم رشتم نرم افزار هست خودم برنامه نویسی انجام میدم داداشم مهندسی برق برنامه سنگین روش انجام میده راضی هستیم در کل
اگر بخوای واسم کامنت بذار واسه چه کارایی میخوای چه کارا انجام بده واست در چه حد هزینه میخوای کنی که برات بهترین مدل تحقیق کنم تا دو سه روز آینده همینجا مدل ها واست کامنت کنم
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه توی رنج قیمت بیست دو ملیون تا بیست شش ملیون اینها انتخاب ها خوبی هستند بازم خودت سرچ کن نظرات کاربران بخون تحقیق کن ببین چطوریاست من خودم ایسوس ایسر چندین سال داشتم اینها بهت پیشنهاد کردم امیدوارم که موفق پیروز باشی عالی باشی