2777
2789
عنوان

بچه ها کسی لپتاپ خوب و قوی میشناسه

69 بازدید | 16 پست

میخوام لپتاپ بخرم برا کارای دانشجویی 

نمیدونم چطور چیزی بخرم 

زیادم نمیتونم هزینه کنم ۲۰ ۲۵ اینا اخرشه دیگه

(منو نکشت ولی یه چیزی اون روز توی من مرد:🖤)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدلیه نسل چند

راستش عزیزم به پردازندش دقت نکردم من سال ۱۴۰۲ داداشم سال ۱۴۰۰ خریدیم رم ۱۶ هارد ۲ ترا واسه داداشم

خودمم رم ۱۶ هارد ۵۱۲ من خریدم ۵۱ داداشمم خرید ۲۷ تومن راضی هستیم رشتم نرم افزار هست خودم برنامه نویسی انجام میدم داداشم مهندسی برق برنامه سنگین روش انجام میده راضی هستیم در کل

راستش عزیزم به پردازندش دقت نکردم من سال ۱۴۰۲ داداشم سال ۱۴۰۰ خریدیم رم ۱۶ هارد ۲ ترا واسه داداشمخود ...

اهان مرسی عزیزم

اگر بخوای واسم کامنت بذار واسه چه کارایی میخوای چه کارا انجام بده واست در چه حد هزینه میخوای کنی که ...

برا کار دانشجویی میخوام پاور و ورد و اکسل و ویدیو و فلان 

پولشم ک ۲۵ اینا باشه ۱۰ پیش پرداخت میدم بقیه باید بگم قسط کنه 

یه چیزی باشه که کار کنه برام 

یه چیز اداری میخوام باشه

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه توی رنج قیمت بیست دو ملیون تا بیست شش ملیون اینها انتخاب ها خوبی هستند بازم خودت سرچ کن نظرات کاربران بخون تحقیق کن ببین چطوریاست من خودم ایسوس ایسر چندین سال داشتم اینها بهت پیشنهاد کردم امیدوارم که موفق پیروز باشی عالی باشی 

لنوا مارک خوبی هست برای کارای دانشجویی ترید و برنامه نویسی میتونی استفاده کنی رنج قیمت هم تو حدودای ۲۵ الی ۳۰ هست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن