2777
2789

تو یکی از تاپیکا دیدم یه خانومه نوشته بود مردایی که متاهلن و میرن با یکی دگ تو رابطه فقط واس سرگرمی میرن زن خودشونو به چشم وعده اصلی و دوست دخترشونو به چشم سالاد میبینن

اصلا اینجوری نیست دوماه پیش از پله ها افتادم پام دررفت با گریه به شوهرم زنگ زدم بیا منو برسون بیمارستان گفت کار دارم شب میام میبرم یا اینکه به داداشت بگو!!!

هفته پیش داشت میرفت تهران کار پروژه داشت دیدم از وسط راه برگشت خونه پرسیدم چیشد گفت هیچی کارم کنسل شد امروز گوشیشو چک کردم دیدم معشوقه همسرم بهش پیام داده سرما خوردم همسرمم گفته دردت به سرم الان میام خودم میبرمت دکتر!!! فکر کن از وسط جاده برگشته نرفته سر پروژه که فقط اونو واس یه سرماخوردگی ببره دکتر🤦🤦

از پروژه چند میلیونی گذشته که فقط ناز خانومو بکشه رسما دلم میخواد جرش بدم دگ

بنظرم ربطی به دوست دختر بودن یا همسر بودن نداره مردا واس کسی که عاشقشن هرکاری میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دیگه بحث خیانتم نباشه مرها واسه کسی ک عاشقشن هر کاری میکنن ،من خودم یه خواستگار داشتم خیلی عاشقم بود ولی من رفتم با کسی دیگه ک عاشقم نبود ازدواج کردم الان دقیقا میبینم ک باید با کسی ک عاشقته ازدواج کرد

سیاست عزیزم قلق مردت اومده دست زنه

زن نیست یه دختر ۲۴. ۲۵ساله ست 

امروز تو چتا دیدم از همسرم ماشین کادو میخواد شوهرم نوشته هرطور شده وام میگیرم برات میخرم مغزم دگ داره سوت میکشه واقعا