یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم کجاش نامفهومه واقعا متوجه نمیشین که رتبه هارو بعد اربعین میخوان بدن؟
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بابا عجبارتبه هارو گفتن هفته اول شهریور انتخاب رشته بعدد اربعین نه رتبه ها
هفته اول شهریور یعنی فردا
عزیزم یه جوری میگی بعد اربعین انگار مثلا اربعین یه ماه دیگس یکشنبه اربعینه و همون میشه هفته اول شهریور
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
اولن رتبه ها همینجوری یه دفعه نمیاد اولش رتبه های برتر رو اعلام میکنن بعد چند ساعت بعد بقیه رو میزارن وقتی رتبه های برترو اعلام نکردن شما الان دنبال چی هستین؟
خب دیگه گفتن انتخاب رشته بعد اربعینه یعنی قبلش باید رتبه هارو بدن که میشه همین روزا دیگه
باشه صبر کن الان رتبه ها میاد