2777
2789
عنوان

دوس پسر سابقمو میخوام چون اوضاعم پیش پیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 113 پست
گاهی ادم چاره ای نداره که دست ب این کارا میزنه و از اجباره الانم کم نیستن دختر پسرایب ک فقط بخاطر پو ...

نه بخاطره پول دیگه نمیخوامش😔قبلا میخواستم ولی الان فهمیدم مثل اون نیست اون خیلی خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون برای شما پیش نیومده خودش هم قبلش گفت تو دوست دخترم باش ازت خوشم میاد منم جبران میکنم برات همین م ...

خارج داخل فرقی نمیکنه بلاخره بده بستون کردی خواهر من مفت پول نمیدن که دوست دخترش به قولی سدی عکس نود لختی بفرستی یا حرفای جنسی بزنی اینارو اینجا نگو هدفت از این تاپیک چیه ! دنبال مورد جدیدی اینجا ؟ پسرا که اومدن اینجا ، اینجا پولدار پیدا نمیکنی برو اینستا

چون برای شما پیش نیومده خودش هم قبلش گفت تو دوست دخترم باش ازت خوشم میاد منم جبران میکنم برات همین م ...

اره خب دختر پولدار که به خاطر پول حاضر به تحقیر شدن یا نقش ضعیفه بازی کردن نیست که غریزه مرد سالاری طرف ارضا بشه  

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

خارج داخل فرقی نمیکنه بلاخره بده بستون کردی خواهر من مفت پول نمیدن که دوست دخترش به قولی سدی عکس نود ...

نه مورد جدید زیاده برام من الان فقط به اون فکر میکنم دلم پیش اونه

تاپیکت ک گفتی دستم تنگه پول ندارم دوباره برگردن بهش الان حرفتو یهو عوض کردی که نه بخاطر خودش میخوایش ...

دستم تنگه با اونم بودم همین بود اون ساپورت مالی می‌کرد ولی من قبول نمیکردم گاهی به زور میداد چون از لحاظ روحی ضعیفم الان نمیتونم شغل خوبی پیدا کنم اون اگه بود الان پشتم بود خودشم حتی میگفت یکی باید پشتت باشه ک موفق بشی من نمی‌فهمم این کجاش زشت هرزگیه

من چی رو با افتخار گفتم من منظورم از اوضاع پیش پیشی یعنی تنهام و پشیمونم این کجاش مربوطه به پول

ایشالله مشکلتون حل شه

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
من چی رو با افتخار گفتم من منظورم از اوضاع پیش پیشی یعنی تنهام و پشیمونم این کجاش مربوطه به پول

فعلا که غیر مستقیم از مردای پنهان نی نی سایت دعوت کردی ، احتمالا الان کلی درخواست داری