2777
2789
عنوان

دوس پسر سابقمو میخوام چون اوضاعم پیش پیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 113 پست
من که با جیندرلابازی موافق نیستم ولی به مردا نمیرسه بیان دیس کنن 🗿

😂😂

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم دارم از همجنسایه خودم متنفر میشمیکی شوهرش کور شده میخواد برهچند تا تاپیک بودن که بخاطر پول رل ...

تو نشین برا پسرا دل بسوزونی اونا خودشون دلشون میخواد آدم خر که نیس میفهمه بعد یه ماه طرف چجور آدمیه

نمیدونم چرا اینجور تاپیکا رو باور نمیکنم

چرا همه نی نی سایتی ها رل بسیار پولدار با مشاغل خفن دارند که حاضره خرج های سنگین بکنه در حالیکه خودتون دختر خاصی نیستید 

بر فرض تو رابطه ج حسابی جبران بکنید یا خیلی زیبا هم باشید باز قابل درک نیست پولدار جماعت اینقدر خنگ و هول و عاشق سینه چاک باشه که خرج کل زندگی شما رو بده

از همین ری اکشن پسره بفهم حس اون بهت بعد از دوباره پیام دادن چیه چونکه همشون سر و تهشونو بزنی عادتاش ...

این ری اکشن بخاطر پول بود

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
تو نشین برا پسرا دل بسوزونی اونا خودشون دلشون میخواد آدم خر که نیس میفهمه بعد یه ماه طرف چجور آدمیه

دل نمیسوزونم

من همیشه طرف حق م

نه اینکه بیام طرفداری الکی بکنم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
نمیدونم چرا اینجور تاپیکا رو باور نمیکنمچرا همه نی نی سایتی ها رل بسیار پولدار با مشاغل خفن دارند که ...

متاسفانه هست زیادم هس پسرا احمقن عقلشون زیر شلواره برا خوشی  و رابطه  ساپورت میکنن وای خب نمیگیرنشون فوقش معشوقه ای چیزی شن