2777
2789

سلام خوبید

مامانم ۲۴ ساعته همش باهام دعوا میکنه بحث میکنه

من ۱۵ سالمه فقط ، مامانم هر چی میشه بچهای مردمو میکوبونع تو سرم پارسال نمونه قبول نشدم فامیلامون قبول شدن ازپارسال هر چی میشه میگه تو بی عرضه ایی خاک توسرت لیاقت نداشتی که قبول نشدی اونا میرن یچیزی میشن تو هیچی نمیشی

بخدا رو به قبله میشینه دعا میکنه میگه الهی دخترم هیچییی نشه ، ایشالا به هیچ جایی نرسه هر چی تلاش میکنه!

یا مثلا شهربازی بودیم من گفتم یه بازی میخام برم هزار جور غرغر کرد دعوا کرد آخرشم گفتم نمیام جلو خالم موهامو کشید لگد زد شکمم ازون موقع درد میکنه، صورتمو چنگ کشید اونم جلو همه خاله هام، آبروم رفت

کاربری دست ۲ نفره ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من فرقی نداره میخواد مامانم باشه یا هر کس دیگه بزنه جوری میزنمش زدن یادش بره

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

عزیزم.. چی بگم والا..چرا ملت اینقدر عصبی و زود رنج شدن.. همش بخاطر فشارهایی که هست که از گرونی رو سرمونه.. آستانه تحمل ها اومده پایین

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
عزیزم مامانت دست خودش نیست مشکل روانی پیدا کرده. باید حتما بره روانپزشک حتمااا ببرش. پدرت چیزی نمیگه ...

آره همش باید با من دعوا کنه آروم شه ، داداشمو رو چشاش میپرسته انگار خداست 

پدرم وقتی دید داره کتکم میزنه جلو خالم فقط نگاه کردو خندید همینقد بی‌غیرت 

کاربری دست ۲ نفره ✅️

متاسفاته مادرتون آدم نرمالی نیستن

اصلا حرفاش پشیزی برات ارزش نداشته باشه

روحیت رو حفظ کن و کار خودت رو انجام بده

باهاشم تا میتونی دهن به دهن نشو

اینقدر عاقلانه و بالغانه رفتار کن که خودش شرمندت بشه

عزیزم هیچ مادری بد بچشو نمیخواد من خیلی موردا مثل مادر شما دیدم تقریبا اکثر مادرا چون نگران بچشونن  

باهاش مهربونتر صحبت کن و هرگز بی احترامی نکن یکم بزرگتر بشی درست میشه

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏