2777
2789

من یکساله عقد کردم ولی شوهرم یمدت خیلی کتکم میزد که من گواهی پزشکی قانونی رو گرفتم و اینکه اصلا با من درست رفتار نمی‌کرد خونه ای کرایه کرده که پول رهنش مال منه ولی قولنامه بنام اونه و اینکه خونه خالیه و هیچگونه وسایلی توش نیس و قفل درو عوض کرد ک من نیام داخل خونه و من حتی کلید خونه خودمم ندارم صورت جلسه ام دارم الانم نفقه حقوقی محکومش کردم رفته تمکین زده ک نفقه نده چجوری تمکینشو رد کنم؟ همش بخاطر مادر شوهرمه اسمش خدا از روی زمین برش داره اون باعث بدبختی‌های منه

مادرشوهرت چیکاره ست؟

اینکه ایرادات شوهرته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت چیکاره ست؟اینکه ایرادات شوهرته

تحریکش میکنه کتکم بزنه و تو خونه زندانیم کنه بدبینی میکنه و تازه مادرشوهرم فلوکستین مصرف میکنه ی روانی ب تمام معناست

تحریکش میکنه کتکم بزنه و تو خونه زندانیم کنه بدبینی میکنه و تازه مادرشوهرم فلوکستین مصرف میکنه ی روا ...

تا خودش نخواد هیچکدوم این کارا رو نمیکنه

قبول کن شوهرت روانیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی