2777
2789
ممنونم ازت ... فقط به دعای خیر محتاجیم ... تا خدا نخواد من بچه دار نمیشم .... خدایاااا قسمت میدم به ...

الهی آمیییییییین

منم هر روز برای منتظرا دعا میکنم

الهی خدا دل همشونو شاد کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم ازت ... فقط به دعای خیر محتاجیم ... تا خدا نخواد من بچه دار نمیشم .... خدایاااا قسمت میدم به ...

خودتو سرگرم کن . بیخیالی خیلی مهمه واس باردار شدن 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

یه اصطلاح قدیمی ها دارن که میگن بچه که سقط میشه یه پاش تو شکم مامانشه.یعنی دوباره زود باردار میشین.منم بارداری اولم یک ماه و نیم بودم که خودش خود به خود سقط شد و بعد از سه ماه استراحت دوباره باردار شدم.

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.
الهی امام حسین جواب صبرت رو به زیباترین شکل بده😍

همچنین واسه شما دوست من ... سعی کن خیلی تو خونه نمونی بیشتر برو فضای سبز و اگه بتونی گلدون و... تو خونه ات پرورش بدی واست خوبه ، سعی کن این مشکل رو واسه خودت بزرگ نکنی فقط ما بچه از دست ندادیم، شاید خدا فهمیده که ما خیلی وابسته بچه هستیم همین حالا که دنیا نیومده ازمون گرفته شاید در کودکی یا جوانی اتفاق بدتری میفتاد ، من اگه بخوام قصه بارداری و سقطم رو تعریف کنم اشکت واینمیسه از بس که زجر کشیدم ولی بازم راضی ام به رضای خدا ، همیشه شاکر باش  

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

یه اصطلاح قدیمی ها دارن که میگن بچه که سقط میشه یه پاش تو شکم مامانشه.یعنی دوباره زود باردار میشین.م ...

خدا از دهنت بشنوه

الهی پسرم دوباره بیاد تو دلم

خدا حفظ کنه نی نی رو برات عزیزم

همچنین واسه شما دوست من ... سعی کن خیلی تو خونه نمونی بیشتر برو فضای سبز و اگه بتونی گلدون و... تو خ ...

ممنونم بانوی مهربان که بهم دلداری میدی و همزبونم شدی

خیلی آروم شدم اومدم اینجا از غم دلم گفتم

خدا دل همتونو شاد کنه به بهترین نحو

خدا از دهنت بشنوه الهی پسرم دوباره بیاد تو دلم خدا حفظ کنه نی نی رو برات عزیزم

ممنون گلم.انشالله شمام بزودی دامنتون سبز بشه.

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.
ممنونم بانوی مهربان که بهم دلداری میدی و همزبونم شدی خیلی آروم شدم اومدم اینحا از غم دلم گفتم خدا ...

عزیزمی ، بارداریتو به تاخیر ننداز ، از من میشنوی از ماه آینده اقدام کن ، من از دی ماه اقدام کردم هنوز باردار نشدم 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

عزیزمی ، بارداریتو به تاخیر ننداز ، از من میشنوی از ماه آینده اقدام کن ، من از دی ماه اقدام کردم هنو ...

خودمم تو همین فکرم

ان شاالله باردار بشی عزیزم

هم تو هم من و همه منتظرا بعد بیایم خبرشو با شادی بهم بدیم

آمین

خودمم تو همین فکرم ان شاالله باردار بشی عزیزم هم تو هم من و همه منتظرا بعد بیایم خبرشو با شادی بهم ...

چقدر مثه من بودی...من چهار ماهم تموم بود تقریبا که پسرم سقط شد...من لکه بینی داشتم خیلی کم اما چون تمام سونوگرافیا و...خوب بود و سه ماه اول تموم شده بود دکتر گفت خطر رفع شده اما بازم امپول پرولوتون میزدم...یک کم زیر دلم درد گرفت و به نیم ساعت بدنیا اومد...دو ساعت درد کشیدم جفت دراومد.. .فرداش کورتاژ شذم ....بقایا داشتم بازم دوباره تو مطب کورتاژ کرد...الانم قرص ال دی میخورم پریود بشم ...اگه بعدش سونوم بازم بقایا داشته باشه بازم کورتاژ میشم ...چی کشیدم من این مدت و هنوز نمیدونم تموم شده یا نه...

پنج شنبه چهلم بچه م میشه...داغونم هنوز

دنبال یه گروه بودم که هم دردام باشم اما نیافتم....شما ها سراغ ندارین؟

خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.