2777
2789
عنوان

کاش یکی بیاد باهم حرف بزنیم

71 بازدید | 8 پست

هنوزم باورم نمیشه خیانت های همسرمو میدیدم و میگفتم عیب نداره تهش بچه میارم همسرمم دیگه بخاطر محبتایی که بش میکنم و بخاطر بچه هم که شده تمام وقتشو برای ما میزاره و دوس دختراشو ول میکنه و پایبند زندگیمون میشه…هنوزم باورم نمیشه حاضر بودم به هر طریقی شده توی خونش بمونم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هستم بیا حرف بزنیم

مرسی عزیزم🌸

باورت نمیشه ده روز میشه منو گذاشته خونه ی داداشم،وسطا زنگ زد گف بیا بریم خونه و من گفتم نه و دیگه رف پشت سرشم نگا نکرد…الانم فهمیده رفتم مهریمو اجرا گذاشتم و دوبار زنگ زد جواب ندادم دیگه یه زنگ نزده بهم…بنظرت اصن این ادم منو دوسم داشت؟

مرسی عزیزم🌸باورت نمیشه ده روز میشه منو گذاشته خونه ی داداشم،وسطا زنگ زد گف بیا بریم خونه و من گفتم ...

خیلی متاسفم واسه رفتار زشت و زننده ی همسرتون اصلا ناراحت نباشید💗راستش کارش خیلی بد بوده قابل بخشش نیست مخصوصا خیانت 🥲

ولی ای کاش برگردید سر خونه زندگی بدون دعوا بدون خیانت زندگی کنین و همسرتون آدم شده باشه اون موقع🥺🌱دعا میکنم همسرتون آدم بشه 

اگه هم تصمیم به جدایی دارین خب همسرتون میمونه تو بدبختی چون همچین خانوم گلی مثل شمارو از دست داده 🥺

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
خیلی متاسفم واسه رفتار زشت و زننده ی همسرتون اصلا ناراحت نباشید💗راستش کارش خیلی بد بوده قابل بخشش ن ...

عزیزم ادمی که هرز میپره درست نمیشه متاسفانه…اون زیادی هرز بود…من خیلی بهش گفتم که بشینه مث ادم زندگیشو بکنه ولی اصلا چیزی از همسرداری بلد نبود…نه پولی میداد نه مسافرتی نه وفاداری داشت…جلوی کل فامیلاشم چندین بار بهم بی احترامی کرده بود…کلا فک میکرد زن ینی نوکر

عزیزم ادمی که هرز میپره درست نمیشه متاسفانه…اون زیادی هرز بود…من خیلی بهش گفتم که بشینه مث ادم زندگی ...

درکت میکنم واقعا تحمل همچین مردی سخته شمام یه بار دیگه بهش فرصت بدید یه مدت طولانی جوابشو ندید شاید سرش به سنگ بخوره 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸