2777
2789

بهترین کتابی که خوندینو بگید بچه ها

و بگین درمورد چی بوده

مام بریم بخونیم😁

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکر خیلی کتاب خوبیه خیلی خیلی خیلی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان دارم پسری که مثل سگ بزرگ شد رو میخونم. بعدا که تموم کردم مفصل تو یه تاپیک معرفیش میکنم ان‌شاءالله.

کتابای موردعلاقم رو هم توی تاپیکام معرفی کردم.

سمفونی مردگان رو تو تاپیکام معرفی نکردم که از همین تریبون به کسانی که تکنیک سیال ذهن رو میشناسن و داستان‌های فلسفی و اجتماعی دوست دارن توصیه میکنم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کتاب کیمیاگر و ملت عشق

هر دو رو باید با عقل کامل خوند تا درکشون کنی

ملت عشق روشن فکری واقعی رو بهت یاد میده

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....