2777
2789
عنوان

کار خونه وظیفه زن نیس یا هس

334 بازدید | 29 پست

اگه اگا میشه دو نفر ازدواج کنن برن زیر یه سقف بعد 

بگن وای ظرف شستن وظیفه من نیس 

دستمال کشیدن وظیفه من نیس  من از روی لطف دارم انجام میدم 

خب اینجوری باشه وظیفه مردم نیس خرجی بده از روی لطف انجام میده 

کم مونده سر ریدن هم بگن وظیفمون نیس از روی لطف کردم اینکارو

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خانومم شاغل باشه وظایف باید تقسیم بشه

ولی اگه خانم شاغل نباشه خب مسئولیت کارای خونه یه مقدار بیشتر به دوش خانمه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

وظیفه من نیس ظرف بشورم 

ولی وظیفه مرد هس خرجی بده

مخالفا ریپ نزنن

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

اگه خانومم شاغل باشه وظایف باید تقسیم بشهولی اگه خانم شاغل نباشه خب مسئولیت کارای خونه یه مقدار بیشت ...

اره من اینو قبول دارم خودمم دارم درس میخونم شوهرم درک میکنه کمک میکنه 

ولی کسی که صبح تا شب تو خونس بعد میگه وظیفه من نیس پس وظیفه کیه کلثوم اکبری 😐

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 

از لحاظ اخلاقی وقتی خانم و اقا هردو دارن بیرون کار میکنن پس کار خونه هم باید نصف باشه 

اگر هم خانم خانه داره بحثش فرق داره ولی چون کار خونه خیلی فرساینده هست و حقوق و بیمه نداره و از لحاظ روانی آدم آسوده نیست بهتره اقا هم ویتی بیکاره و خسته نیست  گاهی همکاری کنه یا کمکی از بیرون بیاد 

نظر شخصی من اینه

خانوم خونه دار تو خونه کار میکنه یعمی شامل کل کارای خونه میشه و اقا هم کل مخارج خونه رو بی کم و کاست میده

خانوم شاغل هم کار خونرو با همسرش نصف میکنه

بچه هم برای هردو نفر هست

.

اره من اینو قبول دارم خودمم دارم درس میخونم شوهرم درک میکنه کمک میکنه ولی کسی که صبح تا شب تو خونس ب ...

این حرف مفت زیاد میزنن

همونی که داره مخالفت ۱۰۰ درصد میکنه بدون الان پای ظرفشویی داره کامنت میذاره

این کار کردن تو خونه کاملا توافقیه و بسته به زندگیه هر کس متفاوته

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”