2777
2789
منم نمیدیدم همشم پسر میدیدم یا طلا . ولی دختر شد😍

زنده باشه.

من یه سقط داشتم مدام رو اون خواب طلا میدیدم.

نگرانم این یکی هم تو سرنوشتم نباشه🥲

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده باشه.من یه سقط داشتم مدام رو اون خواب طلا میدیدم.نگرانم این یکی هم تو سرنوشتم نباشه🥲

قربونت عزیزم . خدا حفظش کنه فکرای منفی نکن اصلا 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
اخراشی چرا این فکار رو میکنی بسلامتی زایمان کنی انشاالله

ممنون عزیزم.

به همچنین شما.

نمیدونم از صبح دل آشوبم.

ان تیش بالا بود سلفری دادم خوب بود خداروشکر.

میگم نکنه سالم نباشه...

من قبل از اینکه باردار بشم شب قبل پریود اخرم خواب دیدم همه جا پر انگور درشت خوشمزه هست منم از همشون میخورم تعبیر نگاه کردم میشد بچه دو دفعه بعدش خواب دیدم حاملم

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من قبل از اینکه باردار بشم شب قبل پریود اخرم خواب دیدم همه جا پر انگور درشت خوشمزه هست منم از همشون ...

انشالله سالم بغلش بگیری.

انشالله سالم بغلش بگیری.

ممنون عزیزم انشاءالله شما نینی تو سالم بغل کنی

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂