2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی موسسه دیگه ثبت نام کرده بودم 

ونوس 

سال دهمم 

اینم یادت باشه نری 

خیلیییی مزخرفن 

فقط دنبال پولن 

تا پولو واریز نکرده بودم یکسره قربونت برم عزیز دلم و فلان 

اما تا واریز کردم و خیالش راحت شد دیگه جواب نمی‌داد درست حسابی بعد ی مدت هم اون شماره رو واگذار کرد 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

این موسسه ها و فیلم های اموزشی فقط گیجت میکنن فقط از راه منحرفت میکنن 

کتابتو بخون 

جزوتو بخون 

با چند تا کتاب اموزشی که اونم به خودت بستکی داره برو همه مدل کتاب کمک اموزشی و تست ببین ببین کدومش بیشتر برات قویه همون و بخر بیار بخون 

یه ازمون ثبت نام کن هی خودتو محک بزن الکی پول ب این موسسه ها و فیلما نده همش کشکه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اهااا یادم نمیاد چی نوشتم احتمالا از همون کاربر بدی گفتم یا شایدم گفتم نی نی یار تگ کنید و...

بله نی نی یار رو تگ کرده بودم 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.