الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی کن اگه رابطه مشکوک داشتی زعفرون و جگر و اینا بخوری و روشای جلو گیری رو امتحان کن قرص خیلی بده برا بدن
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
دیگه نخوری خواهش میکنم 🥲🥲 میشی پریود میشی سعی کن اگه رابطه مشکوک داشتی زعفرون و جگر و اینا بخوری و ...
من اصصلاااا قرص نمیخورم واسه اونم مجبور شدم وگرنه بعد قرص هم زعفران خوردم چندبار گفتن زردچوبه رو با اب گرم قاطی کن بخپر اونم خوردم گفتن پریود میشی هنوز خبری نیس😢😢
من اصصلاااا قرص نمیخورم واسه اونم مجبور شدم وگرنه بعد قرص هم زعفران خوردم چندبار گفتن زردچوبه رو با ...
میشی عزیزم 🥺استرس نداشته باش بارداری به این راحتی هم نیست میشی قول میدم
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
زن دایی من همیشه میگه پسر داییتون گلیه که زعفرون بهم داده 😂😂😂
اون یکی زن داییمم با چایی زعفرون سقط داشت دکتر گفت بخاطر زعفرون بوده نمیدونم والا