2777
2789
عنوان

چای سبز و لاغری

1618 بازدید | 37 پست

من رژیم گرفتم چند روزه با ورزش تکون نخوردم روزی بیشتر از ۱ لیتر هم آب میخورم ، امروز بعد از نهار ساعت ۱۲ ام دوتا فنجون چای سبز خوردم بنظرتون میتونم کم کنم 🥲 یک گرم هم کم نشده حداقل خوشحال باشم 

شما تجربه چای سبز دارین بخورم نخورم نظرتون چیه ؟

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

زیاد نخور

روزی یکی دو فنجون کافیه

بیشترش کبدو داغون میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فقط و فقط اسپرسو 👌

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد نخورروزی یکی دو فنجون کافیهبیشترش کبدو داغون میکنه

شنیدم زیادش خوب نیست ، بعد چهار پنج روز امروز خوردم دوتا فنجون کوچیک‌، 🥲🥲🥲

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
شنیدم زیادش خوب نیست ، بعد چهار پنج روز امروز خوردم دوتا فنجون کوچیک‌، 🥲🥲🥲

مشکلی نیست

بخور

ولی تحرک و رژیم مهمه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
فقط و فقط اسپرسو 👌

میخورم گاهی صبحا اصلا دریغ از تکون با ورزش و رژیم ذره ای تغییر نمیکنم با دریافت کالری روزانه کمتر از ۷۰۰

من ک دنبال افزایش وزنم

هیچ چیز بهتر از یه اندام مناسب و رو فرم رو به لاغری خوب نیست 

مشکلی نیستبخورولی تحرک و رژیم مهمه

ورزش های اپلیکشن یوگا و ۲۰۰ تا طناب و نیم ساعت پیاده روی کالری شماری کمتر از ۷۰۰ الان چهار روز یه مثقال کم نشدم عجیب نیست ؟

میخورم گاهی صبحا اصلا دریغ از تکون با ورزش و رژیم ذره ای تغییر نمیکنم با دریافت کالری روزانه کمتر از ...

گاهی نه من هروز سالها میخوردم لاغر میشدم ک چاق نمیشدم با وجود پرخوری همینکه گذاشتم‌کنار کلی چاق شدم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ورزش های اپلیکشن یوگا و ۲۰۰ تا طناب و نیم ساعت پیاده روی کالری شماری کمتر از ۷۰۰ الان چهار روز یه مث ...

نه

کالری خیلی پایین باعث میشه بدنت بره روی فاز دفاعی

فک میکنه جنگ یا قحطی شده باید برات انرژی ذخیره کنه

ببین من وزنم بالاست چنروز میرم باشگاه اما بخاطر رژیمم حدود سه کیلو کم کردممصرف پروتئین رو ببر بالا ق ...

قند و شیرینی و سس و فست فود حذف کردم کالری کمتر از ۷۰۰ همه پروتین دریافتیه ورزش هم میکنم ولی هیچی :)

ورزش های اپلیکشن یوگا و ۲۰۰ تا طناب و نیم ساعت پیاده روی کالری شماری کمتر از ۷۰۰ الان چهار روز یه مث ...

چند کیلویی ؟ شاید لاغری ک زیاد کم خوری روت جواب نمیده 

گاهی نه من هروز سالها میخوردم لاغر میشدم ک چاق نمیشدم با وجود پرخوری همینکه گذاشتم‌کنار کلی چاق شدم

واقعا ؟ از فردا شروع میکنم مرتب