2777
2789
عنوان

چای سبز و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 37 پست
عزیزی❤️😍

💚💚💚💚💚💚🥺

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
خرما کالریش پایینه روزی ۲ ۳ تا بخور عسل و دارچین عالیه بریز تو اب جوش بخور قرص ویتامین دی و عسل درست ...

ممنونم مرسی یه دنیا تشکر 🥺🥺💚🥺🥺

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای سبز ماده ای به نام کاتچین داره که روند متابولیسمی رو مقدارکمی بالا میبره و باعث افزایش ۵۰ تا ۸۰ کالری بیشتر در فرایند  متابولیسم روزانه افراد میشه.

میشه به عنوان مکملی نسبتا موثر که مقدار کمی در روند رژیم کمک کننده اس بهش نگاه کرد.

مصرف روژانه یک فنجان یا یک لیوان چای سبز فوایدی داره اما برای چربی سوزی خیلی کم میتونه در کنار تغذیه درست کمک کننده باشه.

شما انقدر کالری دریافتیت پایینه بدنت رفته تو قحطی ، بدن داره مقاومت میکنه ، بدن ما هوشمنده ، اصلا نباید باهاش اینطوری رفتار کنین ، باید نیازهاشو تامین کنین

در ضمن کاهش وزن به چه قیمتی؟ میخواین عضله و آب از دست بدین و چربی ها رو نگه دارین؟؟!!

با تغذیه غلط و خوردن اضافی و بیش از حد نیاز بدن اضافه وزن آوردین حالا باید تغذیه رو درست کنین تا جواب بگیرین

چای سبز ماده ای به نام کاتچین داره که روند متابولیسمی رو مقدارکمی بالا میبره و باعث افزایش ۵۰ تا ۸۰ ...

خیلییییی ممنونم از شما کالری رو بردم بالا حالمو بهتره مرسی یه دنیا ممنون🥺❤️

تیروئید رو چک کردی؟

اره ندارم اوکیه

خیلییییی ممنونم از شما کالری رو بردم بالا حالمو بهتره مرسی یه دنیا ممنون🥺❤️

اگر دوست داشتی میتونم کمکت کنم تا خیلی خوب به اندام متناسب برسی ، اصولی و درست کاهش وزن داشته باشی بدون عوارض و اندام دلخواهتو بدست بیاری

اگر دوست داشتی میتونم کمکت کنم تا خیلی خوب به اندام متناسب برسی ، اصولی و درست کاهش وزن داشته باشی ب ...

سلام عزیزم حالت خوبه ؟🥺🥺🥺دیروز متوجه شدم ۳ کیلو لاغر تر شدم و در حال کاهش وزنم هر روز اگه استپ کردم حتما میام یه مشاوره ازت میگیرم