2777
2789
عنوان

قرص هیرویت

666 بازدید | 16 پست

سلام، شما  قرص هیرویت است مصرف کردید؟ راضی هستید؟ من میخام سفارش بدم ولی خب شناختی ندارم میترسم بخرم و عوارض بدی داشته باشه 

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینترنتی فیکن نخرآره قرص خوبیه

میخام از دیج*ی کالا سفارش بدم

مرسی بابت کمکتون

برا من عوارض نداد خیلی خوب بود ریزش موهامو قط کرد حتی بیبی هیرم دراوردم

من موهام ریزش داره میخام بخورم بلکه قط بشه

قرص گلوتیون مصرف کردید؟ میگن برای روشن شدن پوسته

اره دیجیکالا فیکه بخاطر همین قیمتشو پایین زدهاز داروخانه بگیر هر ورقش ۱۰۰ خورده ای ایناست

خیلی ممنون

قرص گلوتاتیون مصرف کردید؟ میگن برای روشن شدن پوستا

برای ریزش مو و حتی تقویت ناخن خیلی خوبه، من تجربه ی استفاده ش رو دارم و نتیجه ی مثبتش روهم دیدیم. فق ...

مرسی بابت راهنماییت

من موهام ریزش داره میخام بخورم بلکه قط بشهقرص گلوتیون مصرف کردید؟ میگن برای روشن شدن پوسته

باید دو دوره مصرف کنی یه ماه فاصله بدی بازم دو دوره مصرف کنی

منم شنیدم ولی مصرف نکردم 

باید دو دوره مصرف کنی یه ماه فاصله بدی بازم دو دوره مصرف کنیمنم شنیدم ولی مصرف نکردم

من میترسم عوارض بدی داشته باشه، اخه گوگل یچیزایی گف ترسیدم

من میترسم عوارض بدی داشته باشه، اخه گوگل یچیزایی گف ترسیدم

تو گوگل سر درد و سرچ میکنی میگه تومور داری قرار نیس که حتما اونجوری باشه عوارضیم داشته باشه به اون شدت نمیشه.تلقین عوارض همه چیزه🌹

تو گوگل سر درد و سرچ میکنی میگه تومور داری قرار نیس که حتما اونجوری باشه عوارضیم داشته باشه به اون ش ...

چی بگم، مرسی