2777
2789
عنوان

عمل بینی تهران

94 بازدید | 13 پست

دوستان تو شهر خودم دکتر خوب نیست اونقدر ، می‌خوام برم تهران عمل کنم ولی ازون طرف هم میگم هزینه اقامتم زیاد میشه اونجا ، چند روز باید تهران بمونم ؟؟؟ 

دوره نقاهت به چه شکله؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راهت خیلی دوره یه روز میمونی اگه نزدیکی که اصلا لازم نیست

مطمئنید؟؟؟ آخه با اون اثرات بیهوشی سخت نیس ۴ ساعت تو اتوبوس؟ بعد اینکه تامپون و گچ رو میشه یه دکتر دیگه برداره؟ 

شما کدوم شهری؟لازم نیست بمونی بعد عمل برید شهرتون

اصفهانم ، اینجا دکتر زیاده حتی مریضایی ک میان اینجا از خارج میان ، اما من تهران می‌خوام برم ، دکترا اینجارو نمی‌خوام ، بعد آخه سوالم اینه ک بعد عمل آدم تا چه حد حالش بده ؟ می‌تونه ۴ ساعت اتوبوسو تحمل کنه؟ 

مطمئنید؟؟؟ آخه با اون اثرات بیهوشی سخت نیس ۴ ساعت تو اتوبوس؟ بعد اینکه تامپون و گچ رو میشه یه دکتر د ...

بله عزیزم

من رفته بودم عمل کنم یه دختر خانومی اومده بود واسه عمل بعد عمل بلافاصله رفت شهرشون ۱۱ ساعت راه بود خودش گفت

باهم دوست شدیم تو اینستا باهم در ارتباطیم

برای برداشتن تامپونو گچ و کشیدن بخیه ها رفت درمانگاه براش انجام دادن پیش دکتر خواستی نرفت

اتفاقا گفت خیلی خوب خدمات میدن

اگه اینستا داری برات پیچشو نیفرستم مهربونه راهنماییت میکنه

بله عزیزممن رفته بودم عمل کنم یه دختر خانومی اومده بود واسه عمل بعد عمل بلافاصله رفت شهرشون ۱۱ ساعت ...

وای عزیزم ممنونت میشم ❤️❤️ 

خیلی گلی که راهنماییم کردی

من که موندم همون شهر تا گچم رو برداشتن 

من از بیمارستان تا خونه که برگشتم از استرس مُردم انقد تکون خوردم تو خیابون دیگه اتوبوس که جای خود

پرواز هم ک ممنوعه 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
وای عزیزم ممنونت میشم ❤️❤️ خیلی گلی که راهنماییم کردی

خواهش میکنم

کلا عمل بینی سخت نیست دو روز اولش فقطو فقط بخاطر تامپونا چون نمیشه نفس کشید آدم کلافه میشه

من خودم دوتا بچه دارم کوچیکن

ساعت ۷ صبح رفتم ساعت ۱۱و نیم خونه بودم