2777
2789
عنوان

چرا دوستم هر کاری من میکنم میکنه😩

370 بازدید | 11 پست

من چند وقت پیش باهاش رفتم یه مانتو خریدم چند روز پیش قرار شد بریم بازار دیدم همون مانتو تنشه گفتم عه توام از این خریدی؟ گفت اره منم رفتم از این خریدم 

هفته پیش دوباره یه ساعت خریدم دیدم دیروز رفته از اون ساعت خریده چندین بار شده چیزی خریدم رفته دقیقا همونو خریده ، بعد برام سواله خب اگه خوشش میاد چرا همون لحظه اونم با من نمیخره؟؟ چرا میمونه بعدا تنها میره میخره؟ اینو بگم که همیشه پول داره ها مستقلم هست از کسی اجازه نمیگیره برای خرید چیزی

ماه پیش موهامو رفتم لایت کردم چند روز بعد اونم موهاشو لایت دقیقا رنگ موهای من کرد😐

بعد این اصلااااااا اهل ژل و اینا نیست من لبامو ژل زدم دیشب میگه واس فردا وقت ژل لب گرفتم😐😐

وای ینی چی؟؟؟؟😐😐😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه چیپ

ازش بپرس اگ رودروایسی نداری باهاش

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️
یکی دوبار اره ولی یکی همیشه مثل تو باشه ادم یه جوری میشه

این طور ادم دورم زیاده اما همیشه این رو به خودم میگم که خداروشکر اون از من تقلید میکنه اولش همه این ها رو همه تو تن و صورت من میبینن بعد طرف همه ام میدونن اونا تقلید کارن این نشون میده سلیقه من خوبه من الگوی اونم نه برعکسش 

اگه تو موارد دیگ تو دوستی برات کم نمیذاره و دوست خوبی هست با این فکرها دور نشو ازش