2777
2789
عنوان

با یه میلیارد

86 بازدید | 12 پست

چه کسب و کار یا کاری انجام میدید هم ازش درامد کسب کنید و یا سود داشته باشه ! خرید زمین … باید بمونه برای لحظه حال که ازش مبلغ ای در بیاد 🤷‍♀️

🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با همچین مبلغی استارت خرید و فروش خودرو زدم بعد حالا یه نمایشگاه زدم اما بازار بهتر بود اون ...

بله خوب  اون موقع می‌شد الان اصلا بازار خرید و فروش هم ملک و ماشین اصلا خوب نیست  

سرمایه گذاری در جایی که سود بده گویا بهتره چون فروش سخته خرید همیشه آسون تره  

🕊
بله خوب اون موقع می‌شد الان اصلا بازار خرید و فروش هم ملک و ماشین اصلا خوب نیست سرمایه گذاری در جا ...

من خودم الان هم تو کار ملک و ساخت و سازم هم نمایشگاه خودرو دارم بازار جفتش واقعا افتضاح و حتی با 6 7 ماه پیش هم قابل مقایسه نیست 

من خودم الان هم تو کار ملک و ساخت و سازم هم نمایشگاه خودرو دارم بازار جفتش واقعا افتضاح و حتی با 6 7 ...

دقیقا من یه ماشین خیلی مدل پایین مجبور شدم بخرم ماه بعدش خواستم بفروشم که اصلا مشتری نبود … ساخت و‌ساز و نمایشگاه اقوام  نزدیک ام  هستن همه میگن اصلا بازار دیگه خوب نیست برای حتی سرمایه گذاری … طلا و سکه ام سود لحظه ای نداره مثل ملک و ماشین میشه اونم  

🕊
دقیقا من یه ماشین خیلی مدل پایین مجبور شدم بخرم ماه بعدش خواستم بفروشم که اصلا مشتری نبود … ساخت و‌س ...

بازار خیلی جالب نیست متاسفانه امیدوارم هر چه زودتر درست بشه 

آدمای زیادی تو این بازار ضرر کردن