2777
2789
عنوان

مامانا راهنمایی خواهش🙏

55 بازدید | 8 پست

سلام مامانای عزیز

میشه بگین بهترین روشی که تونستین بچتون رو از پوشک بگیرین چی بوده واز چند ماهگیش شروع کردین وجواب گرفتین؟ 

من خرداد دوسالش شد اومدم دوهفته خودمو اسیر کردم یاد نگرفت الان بعضی اوقات شماره1رو میگه اما2رو میزاره بعدش خبر میده بنظرتون دیگه پوشکش نکنم وهی ببرم دستشویی یا بزارم همون وقتی گفت ببرمش وزمان بدم تا خودش یاد بگیره؟؟؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

خواهش میکنم اگه روشی دارین بگین بخدا هزینه پوشک خیلی شده هرماه نزدیک1تومن میره واسه پوشکش ما هم تازه خونه ساختیم تو فشار مالی هستیم

پسر من دوسال و دو ماهشه یک هفته پوشکش نکردم براش نوار بهداشتی میزاشتم که اگه جیش کرد خونه نجس نشه چون دخترم نوزاده تند تند میبردمش دستشویی بازی میکردم باهاش خیلی خوب پیش رفت دیگه میگفت هم شماره 1 هم شماره دو یهو نمیدونم چی شد دیگه نگفت شماره یک و که کلا نمیگه شماره دو هم ده تا درمیون وقتی کارشو میکنه مجبور شدم دوباره پوشکش کنم چون مشاوره گفت زوده فعلا زمان بده بهش

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوسال و دو ماهشه یک هفته پوشکش نکردم براش نوار بهداشتی میزاشتم که اگه جیش کرد خونه نجس نشه چو ...

نوار بهداشتی که خوب واینمیسته میفته از شور ت بچه چجوری فیکسش میکردی؟ باید روش خوبی باشه تا حالا نشنیده بودم

من دوسالگی شروع کردم خیلی بد بود اصلا کنترل رو خودش نداشت اما الان هرازگاهی میگه منم میترسم میگم الان اقدام نکنم نکنه دیگه یاد نگیره زمانش بگذره

نوار بهداشتی که خوب واینمیسته میفته از شور ت بچه چجوری فیکسش میکردی؟ باید روش خوبی باشه تا حالا نشنی ...

بالدار مسافرتی گرفتم براش چرا قشنگ میچسبه به شورتش،خودمم ندیدم کسی اینکار و انجام بده من درآوردی بود اما خوب بود جیشش که میرفت دیگه خونه نجس نمیشد😆،ببین میگن پسر بچه باید از دوسال و هشت ماه شروع کنی برای از پوشک گرفتن،یا صبح که بیدار میشه اگه پوشکش در حده یک یا دوبار جیش کردن هست آمادگیشو داره اگر زیاد جیش کرده یعنی هنوز آمادگیشو نداره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بالدار مسافرتی گرفتم براش چرا قشنگ میچسبه به شورتش،خودمم ندیدم کسی اینکار و انجام بده من درآوردی بود ...

ابتکار خیلی خوبی داشتی ماشالله معلومه با استعدادیا😊

بعضی روزا چه جیشش کمه یا پوشکش خشکه اما گاهی میبینم خیلی پر شده ولی صبح که بیدار میشه میگه جیش میبرمش عوضش میکنم دیگه نمیگه مگر خودم مدام بپرسم یادش بیاد

من میترسم الان بی محلی کنم دیگه یاد نگیره ازونورم میترسم شروع کنم شکست بخورم اخه دوماه پیشم که اقدام کردم یاد نگرفت باز پوشکش کردم الان میگم نکنه دیگه نتونه یاد بگیره بگه بخدا موندم سر دوراهیی

ابتکار خیلی خوبی داشتی ماشالله معلومه با استعدادیا😊بعضی روزا چه جیشش کمه یا پوشکش خشکه اما گاهی میب ...

فدات عزیزم یه وقتایی یهو یه چیزی به مخم میرسه😂خوبه یواش یواش شروع کن ایشاالله راحت بتونی بگیری منم گذاشتم یکم بگذره دوباره شروع کنم البته دخترمم هوشیار شده یکم سخته هی بخوام پسرمو ببرم دستشویی 

فدات عزیزم یه وقتایی یهو یه چیزی به مخم میرسه😂خوبه یواش یواش شروع کن ایشاالله راحت بتونی بگیری منم ...

خدا از دهنت بشنوه والا اون یکی انقدر راحت بود فکرشم نمیکردم واسه دومی اینقدر سخت بشه فکرمیکنم از شیر گرفتن بچه ها خیلی خیلی راحت تر باشه تا پوشک گرفتناشون